Liga 1

Gigi Becali s-a enervat pe un titular de la FCSB: „Înseamnă că nu vede bine”

Gigi Becali

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 25 aprilie 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, l-a criticat pe Ștefan Târnovanu, după remiza cu Sepsi, 2-2. Portarul roș-albaștrilor a ieșit greșit pe o minge lungă în repriza a doua și Florin Ștefan a egalat.

Deși e nemulțumit de eroarea făcută, Becali a anunțat că nu-l va scoate din primul 11.

Gigi Becali, despre Târnovanu: „Înseamnă că nu vede bine”

„Nu pot să-l trec pe bancă. Mai avem un meci să devenim campioni, Vlad nu a mai apărat de doi ani. Târnovanu a ieșit aiurea, nu înțeleg de ce mai au emoții, deși ei spun că nu au.

Cum să ieși așa? Înseamnă că nu vede bine. Du-te, bă, la minge!”, a declarat Gigi Becali, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Gigi Becali: „Omogenitatea ne-a făcut campioni”

FCSB a vorbit și despre secretul succesului din acest sezon. „Omogenitatea echipei a făcut diferența în acest sezon. Și mai ales forma lui Coman. Fără el o să ne fie greu, dacă nu luăm 5-6 jucători care să-l suplinească.

Coman, chiar dacă pleacă, putem să-l păstrăm în preliminarii. Qatarezii încep în septembrie. O să mă înțeleg cu ei. Dar trebuie să vrea Coman. Și lui îi dau 500.000 de euro primă dacă ne calificăm”, a mai declarat Gigi Becali.

Ștefan Târnovanu și-a pus cenușă în cap după Sepsi - FCSB 2-2

„Amânăm titlul din cauza mea. Vreau să încep prin a-mi cere scuze față de colegi și față de suporteri. Mi-am bătut joc de două puncte. Mai avem un singur pas de făcut la următorul meci. Am văzut că Ștefănescu pune mingea în spatele nostru, am ieșit greșit, este doar vina mea. Băieții au făcut un meci senzațional.

Suntem la cel mai important club din țara asta, trebuie să treci peste declarațiile domnului Gigi și ale oricui. Eu nu am rezistat astăzi (n.r.- miercuri seara), am greșit. Până acum se spunea că sunt cel mai bun, după o greșeală nu am cum să fiu cel mai slab”, a declarat Târnovanu.

VIDEO. SEPSI - FCSB 2-2. Imagini cu jucătorii roș-albaștri cântând alături de fanii veniți la Sfântu Gheorghe să îi susțină

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.