Campionate

Jurgen Klopp, cu inima frântă, după ce Liverpool a rămas cu șanse minime la câștigarea Premier League

Jurgen Klopp / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  joi, 25 aprilie 2024

Jurgen Klopp și-a exprimat dezamăgirea după ce Liverpool a fost învinsă, scor 0-2, în derby-ul cu Everton, iar „cormoranii” au ajuns să aibă șanse minime la câștigarea Premier League la finalul actualului sezon.

Antrenorul german și-a asumat responsabilitatea pentru rezultat și le-a prezentat scuze fanilor grupării de pe Anfield pentru felul în care au evoluat elevii săi.

Jurgen Klopp, dezamăgit după eșecul suferit în derby-ul cu Everton

„Nu pot decât să le prezint scuze fanilor pentru ce s-a întâmplat astăzi (n.r.- miercuri). Este foarte dezamăgitor. Am jucat fotbalul pe care și-l dorea Everton și au marcat două goluri. Ar fi trebuit să ne descurcăm mai bine, dar nu am făcut-o.

Nu am niciun gând bun. Sunt foarte dezamăgit și frustrat. Nu am fost suficient de buni.

Nu a fost deloc cea mai inspirată prestație a noastră, chiar îi înțeleg pe oameni. Nu am pierdut niciodată aici (n.r.- a fost prima victorie a lui Everton în derby-ul cu Liverpool în aproape 14 ani) și se simte cu adevărat diferit. Chiar îmi prezint scuze pentru asta.

Nu pot spune acum că mai suntem angrenați în lupta pentru titlu. Avem nevoie de un pas greșit de la Manchester City și Arsenal, și trebuie să câștigăm meciurile noastre, pentru că, dacă încep să-și piardă toate jocurile și noi tot facem ceea ce am făcut în seara asta, nimic nu se schimbă.

Nu este o problemă de atitudine sau de ceea ce își doresc băieții. Nimeni nu joacă așa intenționat.

Este treaba mea să îi aduc pe băieți într-o stare în care se creadă încrezători să facă asta. De această parte sunt responsabil și sunt responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat în seara asta”, a declarat Jurgen Klopp, conform independent.co.uk.

Liverpool a rămas pe locul 2 în Premier League, după 34 de meciuri jucate, cu 74 de puncte. Arsenal este lider cu 77 de puncte, iar Manchester City ocupă poziția a 3-a cu 73 de puncte, însă elevii lui Pep Guardiola mai au de disputat două meciuri față de „tunari” și „cormorani”.

VIDEO EURO GSP » Pro și contra. Narcis Drejan vrea statuie pentru Klopp pe Anfield

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.