Liga 1

Noul preferat al lui Rotaru e OUT » Lovitură grea pentru Craiova

Denil Maldonado (25 de ani), fundașul central al Universității Craiova, are leziune musculară și riscă să rateze restul sezonului/ foto: Bogdan Bălaș

Articol de Aurelian Botezatu, Adrian Duţă  —  joi, 25 aprilie 2024

Denil Maldonado (25 de ani), fundașul central al Universității Craiova, are leziune musculară și riscă să rateze restul sezonului.

Maldonado s-a accidentat cu Sepsi, scor 3-1, când a și marcat pentru Craiova. El a suferit o leziune musculară și va rata următoarele 3-4 săptămâni, din informațiile GSP. Sezonul din Superliga se încheie pe 18 mai, astfel că stoperul are șanse mici să mai joace în actuala stagiune.

El ar fi al doilea titular al Universității Craiova care ratează restul acestui sezon, după Vladimir Screciu, care s-a operat în Finlanda și se recuperează acolo, de asemenea după o leziune musculară.

Denil Maldonado, noul preferat al lui Mihai Rotaru

Denil Maldonado, adus în iarnă la Universitatea Craiova, a bifat 13 meciuri în Superliga în acest sezon și a marcat două goluri. A fost titular în toate meciurile de play-off ale oltenilor și l-a impresionat pe Mihai Rotaru, finanțatorul echipei oltene.

„Exceptând primele două meciuri, când el venise nepregătit, cele cu Farul şi cu FCSB, a fost unul dintre cei mai buni oameni ai noştri. Să menționez că Denil nu a făcut cantonamentul cu noi, nu jucase din septembrie. Mi se pare un transfer reuşit! De când l-am făcut am fost convinşi că o să fie ceea ce ne trebuie”, a declarat Mihai Rotaru, la Prima Sport.

Denil Maldonado, sărbătorind golul marcat cu Sepsi/ foto: Bogdan Bălaș

Care e situația lui Alex Mitriță

Alexandru Mitriță, accidentat la gleznă în meciul cu Oțelul (0-1 în semifinalele Cupei României), nu e recuperat 100%. El s-a antrenat în sală săptămâna trecută, fără să poate ieși pe teren.

Deși e incert, staff-ul condus de Costel Gâlcă ia în calcul să îl pună pe bancă în meciul cu CFR Cluj (azi, ora 21:45).

Problemele din lotul Craiovei nu se opresc aici. Și Elvir Kojlic e indisponibil, după ce a suferit o recidivă la o accidentare musculară mai veche.

VIDEO. Constantin Gâlcă, conferință de presă înainte de Universitatea Craiova - CFR Cluj

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.