Liga 1

O echipă din Superligă atacă podiumul sezonul viitor: „Aducem 5-6 jucători, vrem în Europa!”

FOTO: Imago

Articol de Alexandru Barbu, Daniel Grigore  —  joi, 25 aprilie 2024

Laszlo Dioszegi, conducătorul lui Sepsi, a intervenit, azi, la GSP Live și a vorbit despre strategia covăsnenilor pentru stagiunea următoare.

Dioszegi spune că va transfera 5-6 jucători în vară și își propune să ajungă din nou în preliminariile europene.

VIDEO. Laszlo Dioszegi, despre planurile lui Sepsi pentru vară

>

„O să avem nevoie de 5-6 jucători, sigur. Suntem subțiri ca lot. Suntem foarte puțini. Încă nu avem certitudini, dar căutăm jucători”, a declarat Dioszegi.

Principalul obiectiv al lui Sepsi rămâne calificarea în play-off. Însă covăsnenii țintesc mai sus: „Trebuie să vrem mult, asta înseamnă că stabilim să intrăm în Europa la anul. Dar esențial e să fim în play-off. După, dacă avem jucători buni, un lot bun, ne propunem Europa. Dacă nu reușim să ajungem în Europa, e o performanță să fim și în play-off”.

Despre Bernd Storck, Dioszegi a precizat că: „Mă declar mulțumit. A venit într-un campionat necunoscut pentru el. Eu cred că și-a făcut cu brio treaba la noi”.

Mai avem doi jucători împrumutați, pe Damașcan și Ion Gheorghe. Damașcan trebuie să revină în iunie la noi, are și o clauză de transfer definitiv. Nu e o sumă mare, să vedem dacă Lausanne vrea să-l cumpere. Dacă nu, revine la noi și mergem mai departe cu el

- Laszlo Dioszegi, conducător Sepsi

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Mai multe articole de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.