Liga 1

Au început discuțiile pentru transferul lui Ștefănescu: „Sub prețul ăsta nu negociem!”

Marius Ștefănescu a jucat în Liga 1 doar la Sepsi

Articol de Alexandru Barbu  —  vineri, 26 aprilie 2024

Într-o intervenție la GSP Live, Laszlo Dioszegi, conducătorul lui Sepsi, a vorbit despre posibilitatea ca Marius Ștefănescu să-i părăsească pe covăsneni în vară.

Extrema dreaptă joacă din 2019 la Sepsi și a făcut din nou un sezon foarte bun. În 41 de apariții oficiale, Ștefănescu a reușit 13 goluri și 6 pase decisive.

VIDEO. Laszlo Dioszegi, conducător Sepsi: „Nu-l vindem pe Ștefănescu pentru mai puțin de un milion”

>

Diozegi afirmă că au început tatonările pentru transferul lui Ștefănescu, despre care spune în continuare că nu-l va ceda la FCSB. Motivul? Ca să nu alimenteze zvonurile conform cărora între Sepsi, jucător și FCSB ar fi o înțelegere secretă, așa cum a acuzat Rapid pe parcursul campionatului în curs.

Sunt tatonări pentru Ștefănescu, să vedem ce va fi concret. În următoarele două săptămâni vom ști mai multe. Concret, n-avem nicio ofertă. Au venit mai mulți impresari să-l vadă.

Poate să se transfere și în România, dacă vrea. La FCSB sigur nu, iar alte echipe nu cred că pot face o ofertă care să fie pe placul nostru”, a declarat Dioszegi, la GSP Live.

Marius Ștefănescu nu pleacă pe mai puțin de un milion

Cât costă Ștefănescu? „Știți foarte bine că 50% din sumă merge la Viitorul Cluj. Așa că pentru noi nu rentează să-l vindem cu mai puțin de un milion de euro”, a mai spus Laszlo Dioszegi.

1,6 milioane de euroe cota de piață a lui Ștefănescu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt. E cea mai înaltă bornă din cariera lui

O să avem o vară agitată. Pauza e mai lungă acum. De când sunt eu în fotbal, niciodată nu s-a terminat campionatul pe 18 mai. Avem mai mult timp la dispoziție să creionăm lotul, să aducem jucători și să ne pregătim pentru următorul campionat

- Laszlo Dioszegi, conducător Sepsi

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Mai multe articole din emisiunea GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.