Liga 1

Liderul lui Dinamo pune presiune: „E cel mai important meci de până acum”

Articol de Sergiu Alexandru, Carmen Dumitru, Răzvan Petrescu (video)  —  joi, 25 aprilie 2024

Fundașul central Răzvan Patriche (37 de ani) a prefațat meciul dintre Dinamo și FC Voluntari, programat vineri, de la ora 20:00.

După ce Dinamo a ratat șansa să iasă de pe locurile retrogradabile, din cauza eșecului 1-2 cu FC Botoșani, pe „câini” îi așteaptă încă un meci cu o rivală directă, FC Voluntari. Iar la conferința de presă de dinaintea meciului, căpitanul Răzvan Patriche a vorbit despre situația echipei și despre lupta pentru salvare.

VIDEO. Răzvan Patriche o vede favorită pe Dinamo în duelul cu FC Voluntari: „Nu avem niciun motiv pentru care sa nu câștigăm”

>

„Cred că vineri e cel mai important meci de până acum. E cam singurul meci în care mai depindem de noi. E foarte important să facem tot ce putem pentru a câștiga. Cred că noi avem prima șansă. Acasă, împreună cu fanii, suntem foarte puternici. Nu e niciun motiv pentru care să nu câștigăm.

Trebuie să gestionăm mai bine finalurile de meci, mai ales cele în care avem avantaj. Sau cum a fost în meciul cu Botoșani, când aveam un om în minus și trebuia să închidem jocul. E o presiune foarte mare în acest meciuri și apar aceste greșeli. Poate dacă luam golurile în minutul 60 sau 70 dezamăgirea nu era așa mare. Dar așa s-a întâmplat. Faptul e consumat. Acum trebuie să câștigăm următorul meci”, a spus Răzvan Patriche la conferința de presă.

Îmi reproșez că nu i-am făcut pe colegi să-și dorească mai mult, poate nu i-am motivat. Îmi reproșez și faza din minutul 90 al meciului cu FC Botoșani.

– Răzvan Patriche

Cu Voluntari e un meci foarte important. Abdallah e suspendat, Edgar Ie e accidentat. În rest, tot lotul e disponibil. Nu am avut fani în ultimele două meciuri acasă, dar, înainte, fanii ne-au acordat sprijinul lor. E bine că avem suporteri mâine.

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.