Liga 1

Cum se schimbă calculele la titlu, după Universitatea Craiova - CFR Cluj » FCSB poate sărbători titlul sâmbătă: de ce are nevoie

+39 Foto
CFR Cluj s-a impus în deplasarea cu Universitatea Craiova, scor 1-0. Oltenii au ieșit matematic din lupta pentru titlu. FCSB are nevoie de un punct runda viitoare, împotriva Farului, pentru a cuceri titlul.

Articol de Adrian Jitea  —  joi, 25 aprilie 2024

CFR Cluj s-a impus în deplasarea cu Universitatea Craiova, scor 1-0. Oltenii au ieșit matematic din lupta pentru titlu. FCSB are nevoie de un punct runda viitoare, împotriva Farului, pentru a deveni campioană.

Universitatea Craiova păstra șanse matematice în lupta cu FCSB. Prestația neconcludentă din meciul cu CFR Cluj, pierdut 0-1, a scos formația lui Costel Gâlcă din calcule.

Cum devine FCSB campioană runda viitoare, după meciul cu Farul

Cu 4 etape rămase de disputat din play-off, Farul este singura care ar putea să o detroneze pe FCSB. Diferența dintre cele două este de 11 puncte. Runda viitoare, sâmbătă, de la ora 20:30, cele două se întâlnesc în meci direct pe Arena Națională.

Formația patronată de Gigi Becali devine matematic campioană cu o victorie sau un egal!

Liderul Superligii va juca într-o atmosferă de veritabilă sărbătoare. Se așteaptă sold-out și un nou record al sezonului pe Arena Națională.

Clasamentul actualizat din play-off-ul Superligii:

În continuare, lupta s-ar da pentru locurile de cupe europene. Locul 2 duce în preliminariile Conference League. Locul 3 va juca un baraj, în singură manșă, cu o reprezentantă din play-out.

FCSB poate pierde titlul doar printr-un scenariu fantezist

FCSB mai poate pierde doar printr-un scenariu fantezist. Concret, roș-albaștrii trebuie să piardă toate meciurile până la finalul sezonului și Farul să le câștige pe toate.

FCSB nu a luat titlul de când există sistemul play-off/out

Așteptarea pentru roș-albaștri se apropie de final. FCSB nu a mai luat un titlu din 2015 și nu a câștigat niciodată campionatul de când a fost introdus sistemul cu play-off și play-out.

În toată această perioadă, FCSB a terminat de 7 ori pe locul doi și o dată pe locul 5 (în 2020, când CFR Cluj a luat titlul și Universitatea Craiova a terminat pe doi).

VIDEO. Sepsi - FCSB. Suporterii roș-albaștri au început să strige „Campionii, Campionii”, după ce Florinel Coman a deschis scorul la Sfântu Gheorghe

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.