Liga 1

Ce l-a supărat pe Costel Gâlcă în înfrângerea cu CFR Cluj: „Aici am pierdut”

Articol de Sergiu Alexandru  —  vineri, 26 aprilie 2024

La al doilea meci pe banca Universității Craiova, Costel Gâlcă a fost învins de CFR Cluj, 0-1. Iar la final a explicat ce l-a nemulțumit.

După înfrângerea de pe „Ion Oblemenco”, din etapa 6-a din play-off, Costel Gâlcă a analizat prestația elevilor săi, explicând că a fost nemulțumit de modul în care echipa a arătat pe faza defensivă.

Concluziile lui Costel Gâlcă după CSU Craiova – CFR Cluj 0-1

„Mă așteptam la un meci greu. CFR Cluj venea după o înfrângere dureroasă. Și parcă am intrat cu teamă sau cu prea mult respect. Și aici cred că am pierdut.

Nu am pus probleme în prima repriză, am fost cam respectuoși cu adversarii când avem mingea. În partea a doua ne-am deschis mai mult și au apărut ocaziile clare și spațiile. Preferam să iau gol după o fază fluidă a lor, nu așa cum a fost acea fază a lui Bîrligea. A fost și neșansă, dar și reacția noastră a venit târziu. Trebuie să facem mai mult în atac pentru a câștiga. În prima repriză nu am avut nicio situație de a marca.

Sper să facem meciuri mai consistente pentru a câștigat. Tragem speranțe să terminăm cât mai sus, dar nu mai suntem la mâna noastră. Sper și voi face tot ce poate pentru a ne bate până la ultimul meci pentru locul 2”, a spus Costel Gâlcă la PrimaSport.

În prima repriză nu am jucat foarte bine, nu am avut inițiativă. Am fost temători. În partea a doua am ieșit la joc, puteam înscrie pe final, dar nu am făcut-o. CFR a jucat pragmatic și s-a închis după ce a dat gol. Acum ne așteaptă meciuri grele, iar lupta se va da până la final. Noi suntem încrezători.

– Ștefan Baiaram

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.