Liga 1

Cârțu a vorbit cu vedeta Craiovei și dezvăluie: „Era deprimat. A fost tratat greșit după accidentare”

Sorin Cârțu / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  Friday, 26 April 2024

Sorin Cârțu (68 de ani), fostul președinte de la Universitatea Craiova, a dezvăluit ce a discutat cu Vladimir Screciu, mijlocașul titular al echipei, care e însă accidentat.

Sezonul lui Screciu e încheiat. El a suferit o leziune la un tendon, însă a fost tratat pentru leziune musculară, a dezvăluit Sorin Cârțu.

Sorin Cârțu: „Screciu avea ceva și a fost tratat de altceva”

„Cu Mitriţă am vorbit aseară. Mi-a arătat o porţiune deasupra labei piciorului, un tendon la care are nişte probleme. Nu avea o siguranţă că va juca sau nu. Cred că rămâne incert şi pentru meciul cu Rapid.

Aseară am vorbit şi cu Screciu şi m-a îngrijorat ce i se întâmplă copilului ăstuia. Mai are de stat. Îl tratezi de ceva şi el are altceva. I s-a interpretat greşit leziunea.

El are o leziune pe un tendon, nu musculară. El are probleme cu tendonul. Era tratat de ceva şi avea altceva. Nu ştiu ce şanse să aibă pentru Euro. Mi-a părut rău de el când i-am văzut faţa şi era deprimat, aşa”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit fanatik.

Sorin Cârțu: „Noi reactivăm adversarii”

Cârțu a fost extrem de dezamăgit după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-1, suferită de olteni pe „Ion Oblemenco”

„Obiectivul nostru este locul doi, este clar. L-am anunţat de mai mult timp. Puteam să îl consolidăm şi am dat cu picioarul unor situaţii foarte bune şi, în special, în meciuri de acasă, de pe teren propriu.

Nu doar la meciul cu CFR Cluj, ci şi cu Farul. Pe Farul i-am băgat în joc. Noi reactivăm adversarii. Aşa am făcut cu Farul, aşa şi cu CFR. Le-am dat apă vie după înfrângerea dură cu Farul. Noi suntem mama bună care îi ajută pe toţi”, a mai declarat Sorin Cârțu, potrivit sursei citate.

Clasamentul din play-off-ul Superligii

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.