Liga 1

Gigi Becali și-a făcut planul. Cum vrea să arate podiumul: „Pe ei îi vreau pe locul doi”

Gigi Becali

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 26 aprilie 2024

Înainte de meciul direct cu Farul, Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că și-ar dori ca echipa lui Gică Hagi să termine pe locul doi la finalul sezonului.

  • FCSB - Farul are loc sâmbătă, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Orange Sport 1, Prima Sport 1 și Digi Sport 1

FCSB poate deveni campioană matematic sâmbătă, dacă nu pierde cu Farul. Iar patronul echipei și-a făcut calculele privind podiumul la finalul sezonului. Vrea echipa lui Hagi pe locul doi, iar pe CFR Cluj pe 3.

FCSB mai poate pierde doar printr-un scenariu fantezist. Concret, roș-albaștrii trebuie să piardă toate meciurile până la finalul sezonului și Farul să le câștige pe toate.

Gigi Becali: „Vreau Farul pe locul doi”

„În sinea noastră, suntem campioni. Îşi închipuie cineva că echipa care din şase meciuri a câştigat patru şi a făcut două egaluri nu face niciun punct din ultimele 4 etape? Mai mult decât atât, Farul ar trebui să le câştige pe toate.

Numai prin urgia Domnului, care să se reverse asupra mea sau a noastră. Numai dacă Domnul îşi pune mâna. Doar El ne mai poate bate. Dar nu văd de ce. El nu e batjocoritor.

Aş vrea să vină Farul pe locul doi. Şi locul 3 am zis să vină Clujul”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.

Gigi Becali: „Cu Rapid bag toți titularii”

Patronul de la FCSB a declarat că va menaja titulari cu Universitatea Craiova și CFR Cluj, dacă FCSB ia titlul matematic după meciul cu Farul.

Excepția va fi derby-ul cu Rapid, din ultima rundă: „Eu le garantez celorlalte echipe că va fi o luptă dreaptă, dacă vom fi campioni. Dacă intră doi copii cu Craiova, vor intra şi cu CFR Cluj. Cu Rapid, nu. Va fi cea mai selectă echipă. În Giuleşti e ambiţia suporterilor”.

VIDEO. FCSB - FARUL » Dacă va face cel puțin egal, FCSB este noua campioană din Superligă! Primul titlu după 9 ani de pauză

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.