Liga 1

Jucătorul cu salariu de 18.000 de euro de la Dinamo, OUT 3 meciuri

Edgar Ie, primul din stânga/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Eduard Apostol, Adrian Duţă  —  vineri, 26 aprilie 2024

Edgar Ie (29 de ani), fundașul central de la Dinamo, nu va mai juca în ultimele 3 meciuri din play-out, din cauza unei accidentări.

Stoperul adus în iarnă la Dinamo ar putea să joace însă la baraj, dacă Dinamo va fi prezentă acolo, potrivit surselor GSP. Edgar Ie are o accidentare musculară care îl scoate din circuit pentru restul play-out-ului.

Edgar Ie, jucătorul cu 18.000 de euro salariu la Dinamo, out 3 meciuri

Dinamo mai are 3 partide în play-out, la finalul cărora speră să termine măcar pe locurile care asigură barajul de menținere/promovare.

„Câinii” nu se vor putea baza pe jucătorul adus cu greu în iarnă, Edgar Ie. El a fost convins atunci cu un salariu astronomic, demn de o echipă de titlu: 18.000 de euro pe lună. Venit ca o mare vedetă pentru o echipă ca Dinamo din prezent, stoperul trecut prin academia Barcelonei a dezamăgit.

El a jucat doar 5 meciuri în Superliga, doar 3 ca titular, chiar primele ale lui la Dinamo. A fost rezervă cu UTA, 1-0, și Petrolul, 1-1.

După duelul cu „lupii galbeni”, nu a mai apărut pe teren. A fost rezervă neutilizată în două partide, în afara lotului în alte două.

Edgar Ie/ FOTO: Imago Images

Dinamo, meci crucial cu FC Voluntari

Dinamo și Voluntari trec printr-o perioadă extrem de complicată din punct de vedere sportiv. Trupa lui Zeljko Kopic (46 de ani) este pe locul 15, direct retrogradabil, cu 20 de puncte după primele 6 etape din play-out. Cele două se întâlnesc de la ora 20:00.

De cealaltă parte, ilfovenii sunt pe 12, prima poziție deasupra locurilor de baraj, cu 22 de puncte. În sezonul regulat, Dinamo a învins-o de două ori pe Voluntari. Prima dată, pe 19 august 2023, scor 3-2, pe terenul ilfovenilor. Al doilea succes a venit pe 22 decembrie 2023, 1-0 tot pe „Arcul de Triumf”.

VIDEO. Zeljko Kopic, despre meciul cu Voluntari: „Trebuie să fim 100% concentrați” + Ce spune despre fotbaliștii cărora le expiră contractele în vară

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.