Liga 1

Declarație rară din partea lui Andrei Vochin » Enervat de un fotbalist din Superligă: „Mercenar! Să meargă să ruineze și alte echipe”

Andrei Vochin și Răzvan Burleanu/ fotoȘ Imago Image

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 26 aprilie 2024

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, l-a făcut praf pe mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis (33 de ani), după tirada acestuia la adresa lui Adrian Mutu (45 de ani), fostul său antrenor de la CFR Cluj.

Andrei Vochin a „taxat” declarațiile făcute de Tachtsidis la sfârșitul meciului CSU Craiova - CFR, scor 0-1. Oficialul FRF consideră că Tachtsidis este un fotbalist de calitate, dar atitudinea pe care a arătat-o de când a venit din România este una de condamnat.

Vochin a apreciat faptul că Mutu a plecat de la CFR Cluj fără să aibă pretenții financiare și îl contrazice pe Tachtsidis, care a spus că antrenorul nu are caracter.

Adrian Vochin îl face praf pe Panagiotis Tachtsidis: „Un mercenar”

„Mi se pare că e o declaraţie care îl caracterizează pe Tachtsidis. De fapt, ăsta e Tachtsidis. Un mercenar, care a venit în campionatul României, care joacă atunci când are chef să joace, arată ceea ce spune el despre el, că are calităţi şi că este un jucător foarte bun.

A vorbit atât de mult despre el că este atât de bun încât poate copiii care nu l-au văzut jucând pe Mutu o să creadă că Tachtsidis ăsta e vreun Pele. Mutu faţă de el ca jucător era la ani-lumină. Nici nu se pune discuţia.

Mutu nu a gestionat foarte bine situaţia la sfârşit, dar probabil că supărarea lui pe Tachtsidis a fost atât de mare încât omul a fost autentic, sincer în a spune ceea ce crede despre Tachtsidis. Până la urmă, Tachtsidis a ruinat un obiectiv al echipei, are situaţia asta în club pentru că el a creat-o.

A ruinat un obiectiv cu el pe teren: participarea în grupele cupelor europene. Şi acum ne spune că este foarte bun, că va pleca. Sincer, eu îi urez drum bun să-i mai nenorocească şi pe alţii. E un jucător foarte bun, doar că trebuie să joace meci de meci, nu doar când vrea el.

Apropo de caracterul lui Adi Mutu, eu când am citit că a plecat de la club (n.r. CFR Cluj) fără să ia vreun ban pentru ce a muncit, am spus că ăsta e un caracter. Şi-a spus omul: «Nu mai vreau să aud de nimic, vreau doar să închei socotelile şi să o tulesc de aici». Ăsta nu poate să fie un om lipsit de caracter”, a spus Andrei Vochin, conform orangesport.ro.

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Ce spune directorul Gazetei Sporturilor după CSU Craiova - CFR Cluj 0-1 + prefațează etapa cu numărul 7

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.