Liga 1

Jucătorul-cheie de la Rapid, OUT până la finalul sezonului » Lovitură grea pentru giuleșteni

Marian Aioani (al patrulea de la dreapta la stânga)

Articol de Romeo Ene  —  Saturday, 27 April 2024

Marian Aioani (24 de ani), portarul transferat de Rapid de la Farul în acest sezon, s-a accidentat în meciul pierdut cu constănțenii, scor 1-3, în etapa #6 a play-off-ului, iar giuleștenii au anunțat sâmbătă cât de gravă este problema.

La pauză, la scorul de 1-1, Bogdan Lobonț, antrenorul giuleștenilor, l-a schimbat pe Aioani cu Virgil Drăghia (33 de ani) din cauza unei accidentări la coapsă. Aioani are șanse mici să mai evolueze pentru Rapid în acest sezon, iar giuleștenii se vor baza pe Drăghia, cel care a bifat cu constănțenii prima apariție din acest sezon.

Rapid, fără Aioani la ultimele 4 meciuri din play-off-ul Superligii

Clubul a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare faptul că goalkeeperul va absenta aproximativ trei săptămâni, iar șansele ca el să mai joace în acest sezon sunt foarte mici.

Accidentarea suferită la coapsă de Marian Aioani în meciul cu Farul îl face indisponibil pe goalkeeperul nostru pentru aproximativ 3 săptămâni.
Astfel, șansele ca portarul nostru să revină pe gazon în acest final de sezon sunt mici.
Recuperare ușoară și rapidă, Marian!

- comunicat Rapid 1923

Este o lovitură importantă pentru giuleșteni în lupta pentru cupele europene. Aioani a fost transferat pentru a-l înlocui pe Horațiu Moldovan, plecat la Atletico Madrid, iar acum trupa lui Bogdan Lobonț va trebui să se bazeze pe Virgil Drăghia, cel care nu are decât o repriză jucată în acest sezon, cea de la meciul cu Farul Constanța.

Simt niște dureri foarte mari la coapsa dreaptă. Despre meci ce pot să mai spun. Este o seară tristă pentru noi. Nu am reușit să fim mai lucizi în fața porții. La 1-1 am avut o situație mare căreia i-am dat cu piciorul, așa cum am tot făcut în play-off.
Acel Rapid s-a dus în momentele-cheie. Cred că am avut 4-5 meciuri în care puteam să marcăm și să ne rezolvăm meciurile. E o perioadă neagră pentru noi.

- Marian Aioani, după Farul - Rapid 3-1

MATCHPREVIEW Rapid - CSU Craiova

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.