Liga 1

Unde s-a mutat petrecerea campioanei FCSB, după miezul nopții » Reporterii GSP au surprins imagini de senzație

+38 Foto
FCSB e noua campioană a României, după 2-1 cu Farul. Suporterii gazdelor au început petrecerea de titlu încă de la jumătatea reprizei secunde. I

Articol de Cristi Preda (foto), Remus Dinu, Andrei Petrescu, Adrian Duţă, Andrei Furnigă (video)  —  duminică, 28 aprilie 2024

FCSB e noua campioană a României, după 2-1 cu Farul. Suporterii gazdelor au început petrecerea de titlu încă de la jumătatea reprizei secunde. Iar la final au intrat pe teren în valuri. Sărbătoarea s-a mutat la baza de pregătire din Berceni, după miezul nopții.

UPDATE / Sărbătoarea campioanei FCSB, mutată la baza din Berceni

+38 Foto
FCSB, sărbătoare mutată la Berceni // FOTO: Cristi Preda/ GSP

După miezul nopții, campionii de la FCSB au ajuns la baza din Berceni. Gălăgie mare, se pregătește o petrecere în toată regula. Peste 100 de suporteri, în frunte cu Gheorghe Mustață, sunt alături de fotbaliști.

UPDATE / Suporterii FCSB au intrat pe gazon

După meci, suporterii de la FCSB au intrat pe teren pentru a sărbători cu jucătorii. Ulterior, forțele de ordine au oprit orice tentativă a ultrașilor de a intra pe teren, iar jucătorii au urcat în galerie.

După aproximativ 10 minute, cât au stat urcați în peluză, fotbaliștii au mers să facă un tur de onoare al stadionului, alături de familii, iubite, copii. S-au dus spre tribuna a doua.

După ce jucătorii au plecat la vestiare, a început nebunia pe gazon. Forțele de ordine, care blocaseră accesul fanilor pe gazon, le-au dat în cele din urmă drumul pe teren.

A început astfel nebunia, cu suporterii care au invadat gazonul de pe Arena Națională, imagini care se văd des în marile campionate din Europa.

VIDEO. Suporterii de la FCSB au început sărbătoarea încă din minutul 71

>

Suporterii celor de la FCSB nu au mai avut răbdare până la finalul meciului și au început mai devreme sărbătoarea. Cu 1-0 pe tabelă, după golul lui David Miculescu din prima repriză, fanii au simțit că nimic nu mai avea să se întâmple în ultimele 20 de minute.

În minutul 71 au aprins blitz-urile telefoanelor, s-au ridicat în picioare și au început să cânte pentru favoriții lor.

De înțeles, pentru că roș-albaștrii dominau serios partida, cu ocazii peste ocazii. Inclusiv căpitanul Darius Olaru a fost la un pas de gol, dar a ratat incredibil singur cu portarul.

Iar în minutul 79, Farul a egalat prin lovitura de cap a lui Rivaldinho. Suporterii de la FCSB au amuțit câteva momente, apoi au început scandările pentru echipa lor. Iar în minutul 84 au „explodat” din nou, după golul de 2-1 al lui Alex Băluță, apoi au început să strige „Campionii, campionii!”.

VIDEO. FCSB - FARUL » Stadionul erupe după golul de 1-0 marcat de David Miculescu

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.