Liga 1

Au cucerit titlul, urmează scandalul » Ce mesaj a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, la câteva minute după meciul cu Farul

Articol de Cristi Preda (foto), David Marinescu  —  duminică, 28 aprilie 2024

FCSB e noua campioană a României, după 2-1 cu Farul, în etapa #7 din play-off. Pe rețelele de socializare, formația patronată de Gigi Becali s-a lăudat că este titlul cu numărul 27 din palmares.

În toate postările de pe rețelele de socializare, FCSB s-a lăudat cu titlul numărul 27. Noua campioană a socotit și trofeele pe care le dispută de ani buni cu rivala CSA Steaua.

+41 Foto
FCSB, campioana României. Imaginile bucuriei // FOTO: Cristi Preda/ GSP

Conform deciziilor instanțelor, pentru FCSB ar fi doar al 6-lea titlu în actuala formă de organizare.

FCSB, noua campioană a României

Prima postare de pe contul de Facebook al campioanei, imediat după victoria cu Farul, a fost „#27, campionii României suntem noi”.

Au urmat imagini de pe gazon, cu sărbătoarea fotbaliștilor alături de fani. Și de această dată, numărul 27 a însoțit postarea.

Și clipul din vestiar a avut aceeași descriere, numărul 27.

Și fotbaliștii campioanei au purtat baloane care formau numărul 27. Printre ei s-a numărat și căpitanul Darius Olaru.

Emil Grădinescu, ironie la adresa Stelei

N-a fost singura „înțepătură” la adresa rivalei Steaua. Sâmbătă, de la ora 11:00, formația antrenată de Daniel Oprița a învins-o pe CSM Slatina, scor 2-0, în runda cu numărul 5 din play-out-ul ligii secunde. La meci, pe arena din Ghencea, au asistat 1.117 spectatori. A fost numărul oficial anunțat de organizatori.

Emil Grădinescu a ironizat asistența chiar în timp ce comenta meciul FCSB - Farul, la Prima Sport 1 și Orange Sport 1: „Azi, pe stadionul Steaua, au fost OFICIAL 30.137 de scaune goale (1.117 spectatori anunțați)”.

Asistența la meciul de titlu FCSB - Farul a fost de aproape 30.000 de spectatori.

VIDEO. Imaginile cu sărbătoarea din vestiarul campioanei FCSB

>

„Eu și băieții mei avem inimă de lei”, au strigat fotbaliștii celor de la FSCB, în vestiar, imediat după cucerirea titlului.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.