Liga 1

Mihai Stoica anunță un plan grandios pentru sărbătorirea titlului: „Cea mai frumoasă din ISTORIE!”

Mihai Stoica

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 28 aprilie 2024

După ce FCSB a devenit campioană, Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, le-a făcut fanilor o promisiune.

FCSB a învins-o pe Farul, 2-1, și a câștigat primul titlul de campioană, după 9 ani. Pe 11 mai, în meciul cu CFR Cluj, va primi trofeul. Iar Mihai Stoica a promis că fanii vor avea partea de un spectacol.

Promisiunea lui Mihai Stoica pentru fanii FCSB, după câștigarea campionatului

„Sentimentele… Parcă nici nu mai știam să ne bucurăm. Una e să pierzi campionatul cum a făcut-o Farul acum, la distanță foarte mare, și alta e să pierzi cum am pierdut noi, în ultima etapă, în penultima etapă, din cauza greșelilor de arbitraj. Și azi am mai avut ceva emoții la golul lui Rivaldinho.

Eu m-am gândit că meciul ăsta se va câștiga mai mult cu creierul decât cu inima. Dar m-am înșelat. S-a câștigat cu inima. Când îl vezi pe Darius Olaru, cu numărul 27 și banderola pe mână, alergând după absolut fiecare minge, îți dai seamă că nu poți să ratezi acest titlu.

Noi am avut un secret, pe care nimeni nu l-a gândit. Am avut antrenori! Am văzut tot felul de vulpi care umblă după struguri și ziceau că Gigi face echipa și schimbările. Nu! Noi am avut antrenori care au pregăti foarte bine fiecare meci, care au schimbat sistemul, că nu Gigi face asta. Noi de la pauza meciului cu CFR Cluj am schimbat sistemul și echipa a jucat foarte bine”, a declarat Mihai Stoica la PrimaSport.

Apoi a continuat: „Urmează să pregătim poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu din istorie. Cu CFR va fi un stadion plin. Avem timp să pregătim. Îmi amintesc ce a fost după meciul cu FC Brașov, din 2013, dar atunci a fost pistol cu apă”.

VIDEO. Show după ce FCSB a devenit campioană » Căpitanul Darius Olaru asaltat de colegii Târnovanu, Șut și Băluța la interviu

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.