Liga 1

Gigi Becali a dat ordin la pauza meciului cu Farul să se semneze cu un jucător: „I-am zis lui MM că e cel mai bun”

+41 Foto
Gigi Becali, foto: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 28 aprilie 2024

FCSB e noua campioană a României. După ce a anunțat ce transferuri vrea să facă, Gigi Becali a dezvăluit ce plan are pentru Ovidiu Popescu (30 de ani). Vrea să-i ofere un nou contract.

În meciul cu Farul, 2-1, Ovidiu Popescu a fost folosit ca fundaș stânga, din cauza faptului că Risto Radunovic a fost suspendat. Mijlocaș la bază, dar folosit în trecut și ca fundaș dreapta și fundaș central, Ovidiu Popescu l-a încântat pe Gigi Becali, care a decis să-i ofere un nou contract. Actuala înțelegere expiră la finalul acestui sezon.

Gigi Becali, încântat de Ovidiu Popescu

„La pauză i-am dat telefon lui Mihai Stoica și i-am zis: «Băi Mihai, să-i prelungim contractul lui Ovidiu Popescu! E cel mai bun fundaș stânga din România, la cum a jucat în prima repriză». Nu a fost niciodată așa bun.

Radunovic nu pleacă, i-am făcut ofertă să continue. Nu vreau să plece”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Ovidiu Popescu e la FCSB din vara lui 2016, când a fost adus de la Poli Timișoara. În acest sezon, fotbalistul, cotat la 700.000 de euro, a bifat 35 de meciuri în toate competițiile.

Noi nu trebuie să uităm niciodată ce se întâmplă în fotbalul românesc. Dinamo e pe ultimul loc, Rapid a retrogradat. Meritul meu e că am ținut echipa sus, în cupele europene.

Nu mai sunt cum eram înainte… Nu mai am vârsta. Sunt mai înțelept. Nu câștig nimic cu nebunie. Noi trebuie să vedem ce înseamnă titlul ăsta? Pentru ce l-am luat? Degeaba l-am luat dacă nu merg în cupele europene. Nu mă intresează titlul dacă nu merg în cupele europene. De asta iau titlul.

- Gigi Becali

FOTO. Sărbătoarea în roș-albastru. Cele mai tari imagini după ce FCSB a devenit campioana României

+41 Foto
FCSB, campioana României. Imaginile bucuriei // FOTO: Cristi Preda/ GSP

VIDEO. Florinel Coman: „Mă simt bine, mă simt campion”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.