Liga 1

Ce i-a transmis Dan Șucu lui Gigi Becali după câștigarea titlului: „Prima dată în viața mea! Calitate”

+41 Foto
Gigi Becali, patronul de la FCSB

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video), Romeo Ene  —  duminică, 28 aprilie 2024

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB-ului, noua campioană a României, a vorbit duminică la palat despre câștigarea campionatului. Acesta a anunțat, în mod surprinzător, faptul că Dan Șucu, patronul de la Rapid, a fost singurul patron din România care l-a felicitat pentru câștigarea campionatului.

FCSB e în sărbătoare. Trupa lui Elias Charalambous a câștigat titlul după o pauză de 9 ani. Gigi Becali, patronul echipei, a vorbit a doua zi după acest triumf despre faptul că un singur patron din Superliga i-a trimis un mesaj în care să-l felicite pentru acest succes. Deși nimeni nu s-ar fi gândit la el, este vorba chiar despre Dan Șucu, unul dintre rivalii săi din acest sezon.

VIDEO. Dan Șucu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câștigarea titlului: „Calitate”

>

„Mâine plec la Liverpool, mă duc să negociez în locul lui Klopp (n.r. râde). Am ruta campioanelor, e mai ușor, de asta am vrut să iau campionatul, dăm de țări mai de nivelul nostru, chiar mai sărace din punct de vedere fotbalistic.

Alibec rămâne o variantă, sunt mai mulți. Să vă zic vouă ca să-l deștept pe Șucu? Prima dată în viața mea când un patron de club mi-a dat felicitări după meci, calitate. Mi-a dat mesaj, direct, frumos din partea lui”, a declarat Becali, la palat, după ce FCSB a câștigat titlul.

+38 Foto
FCSB, sărbătoare mutată la Berceni // FOTO: Cristi Preda/ GSP

7 jucători plecați de la FCSB vor primi medalie de campioni

Până acum, FCSB a folosit 30 de fotbaliști în actualul sezon de Superligă. Cel mai probabil, până la final numărul va crește și vor prinde minute și cei care nu au jucat deloc, pentru a primi medalie.

Dintre jucătorii rulați de Elias Charalambous, 7 nu mai sunt în lot. Dar vor primi și ei medalii și își vor putea trece titlul de campion în palmares.

O parte dintre ei sunt plecați la rivale, așa cum e cazul lui Damjan Djokovic (Rapid), Valentin Gheorghe (U Cluj) și Cristi Ganea (Farul), acesta din urmă putând fi campion și vicecampion în același an. Alții sunt în străinătate: Andrea Compango, Malcom Edjouma sau Andrei Cordea. Iar Dorin Rotariu e liber de contract.

VIDEO. Jucătorii au intrat peste Elias Charalambous în conferință! Seară magică pe Arena Națională

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.