Handbal

CSM București riscă să piardă încă un Final Four, dar Adi Vasile nu disperă: „Totul stă în mâinile noastre”

Adrian Vasile (41 de ani), antrenorul de la CSM București, a tras concluziile, după ce „tigroaicele” au fost învinse de Metz, scor 24-27, în manșa tur a „sferturilor” EHF Champions League.

Articol de Andrei Petrescu, Valentin David (video), Alexandru Tomuțiu  —  Sunday, 28 April 2024

Adrian Vasile (41 de ani), antrenorul de la CSM București, a tras concluziile la finalul eșecului cu Metz, scor 24-27, în manșa tur a „sferturilor” EHF Champions League la handbal feminin.

Adi Vasile consideră că cele două echipe au valori apropiate și că CSM poate răsturna diferența de 3 goluri în returul de săptămâna viitoare. Acesta consideră că franțuzoaicele au profitat pe urmă inexactităților din atacul bucureștencelor.

VIDEO. Adrian Vasile nu este descurajat de înfrângerea din manșa tur a sferturile EHF Champions League: „Totul stă în mâinile noastre” 

>

„În repriza a doua Metz, într-adevăr, a avut o perioadă foarte bună. Cred că asta se întâmplă atunci când una dintre echipe nu fructifică ocaziile pe care le are. Există foarte multă calitate în cealaltă parte și cred că Metz a speculat foarte bine orice inexactitate a noastră.

Suntem conștienți de lucrul acesta, mai ales acum că le-am simțit pe pielea noastră. Mergem cu un dezavantaj de 3 goluri, dar mai sunt șanse, credem în noi. Suntem două echipe foarte puternice, credem în noi.

Am avut 4 partide în 8 zile împotriva unor adversari puternici, e normal să existe o lipsă de prospețime, nu neapărat oboseală. Cele de la Metz au făcut un meci foarte bun, au știut să speculeze, dar au avut și puțină șansă în momentele în care mingile au sărit la ele.

Totul stă în mâinile noastre, o să mergem acolo și o să ne jucăm șansa”, a spus Adi Vasile, la finalul meciului.

VIDEO. Crina Pintea, declarații după înfrângerea suferită de CSM București: „Eu cred până la final”

>

Crina Pintea, care joacă pe postul de pivot la CSM, crede și ea că „tigroaicele” pot întoarce scorul în Franța, dar spune că este nevoie de mai multă atenție din partea jucătoarelor antrenate de Adi Vasile.

„Suntem dezamăgite. Am avut foarte multe momente bune, am și condus, însă cred că puteam fi mult mai atente în unele situații, să avem mai multă răbdare în faza de atac, să fim mai atente în apărare. Mai agresive, pentru că atunci când am fost agresive nu au avut absolut deloc soluții.

Eu cred până la final, sunt 3 goluri. Cu o apărare mai bună, cred că vom putea să întoarcem rezultatul. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun la antrenamente săptămâna aceasta și să nu ducem acolo să ne batem. Asta am vrut să facem și astăzi. Cred că puteam mult mai multe astăzi.

Trebuie să fim mult mai atente când ajungem unu la unu cu portarul. Știam exact ce fac și tot ne-au păcălit. Este obiectivul nostru, am tras un an de zile pentru asta, e dureros faptul că nu am reușit să câștigăm meciul acesta”, a spus Crina Pintea.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.