Liga 1

Dan Șucu a plecat din Giulești înconjurat de 6 bodyguarzi » Cum a fost surprins patronul Rapidului la meciul cu Craiova

Articol de Andrei Crăiţoiu, Valentin David (video), Romeo Ene, Carmen Dumitru  —  luni, 29 aprilie 2024

Rapid trece prin cea mai complicată perioadă din acest sezon, iar Dan Șucu, patronul echipei, are motive de îngrijorare. Giuleștenii au pierdut și cu Universitatea Craiova, scor 1-2, pe teren propriu, în etapa #7 din play-off și riscă să rateze Europa.

Dan Șucu nu a vrut să ofere declarații la finalul partidei, iar motivul este ușor de explicat. Extrem de supărat, conducătorul echipei a părăsit Giuleștiul învins în acest play-off pentru a patra oară din tot atâtea meciuri. Și nu a făcut-o singur, fiind însoțit de șase bodyguarzi!

FOTO + VIDEO. Dan Șucu, descumpănit după Rapid - Craiova 1-2

+24 Foto
Dan Șucu, devastat după Rapid - Universitatea Craiova, Foto: Ionuț Iordache / GSP

Play-off de coșmar pentru Rapid, iar Dan Șucu nu a putut să-și ascundă emoțiile. Conducătorul giuleștenilor a fost surprins de reporterii GSP extrem de trist, descumpănit și lipsit de speranță după rezultatele echipei sale din ultima perioadă.

Cu mâinile în buzunar, Șucu nu și-a putut ascunde trăirile și a fost vizibil afectat de eșecul venit în minutul 96, la ultima fază, cu Universitatea Craiova. Cu capul plecat, alături de soția lui, patronul giuleștenilor a fost surprins în alte fotografii privind în gol, cu mâinile sprijinite de față, resemnat în legătură cu participarea echipei în viitorul sezon de cupe europene.

A plecat împreună cu șase bodyguarzi după el, fiind înconjurat ca într-un zid de protecție într-un cerc. N-a scos niciun cuvânt, continuând obiceiul de a nu vorbi după eșecuri.

Bogdan Lobonț l-a luat în brațe pe „nu pot să comentez”

Antrenorul interimar al Rapidului, Bogdan Lobonț, a evitat să comenteze incidentele și declarațiile care nu i-au convenit după eșecul cu Craiova.

Când a fost întrebat despre incidentul în care fundașul giuleștean Paul Iacob a sărit la bătaie cu un spectator, antrenorul interimar al Rapidului a spus că „n-am văzut ce a făcut Paul, așa că nu pot să comentez”.

La fel a reacționat și când i s-a cerut să comenteze afirmația unuia dintre membrii marcanți ai galeriei, Gigi Corsicanu, care a spus că „Rapidul e o pălărie prea mare pentru Lobonț”: „N-am văzut ce a declarat Gigi Corsicanu, deci n-am ce să comentez”.

VIDEO. RAPID - CSU CRAIOVA 1-2 » Scandal, la tribuna oficială, sub ochii lui Dan Șucu

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.