Liga 1

„De ce nu vinde FCSB abonamente?” » Explicațiile lui MM Stoica: „Fiecare se descurcă cum poate”

Mihai Stoica, al doilea de la dreapta la stânga, sărbătorind titlul alături de Peluza Nord

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 04 mai 2024

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a transmis că incertitudinea cu privire la stadionul-casă al roș-albaștrilor face ca noua campioană să nu elibereze abonamente.

Multe dintre cluburile din prima ligă eliberează abonamente la începutul sezonului regulat din Superligă, apoi, după caz, la startul de play-off sau play-out. În afara României, această practică este întâlnită la toate cluburile cu pretenții, însă noua campioană a României, FCSB, nu le oferă spectatorilor opțiunea de a cumpăra abonamente.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a fost întrebat dacă clubul are planuri în acest sens. Curiozitatea îi aparține unui suporter care susține că a încurajat-o pe FCSB pe frig la un meci cu Poli Iași, la care oamenii nu s-au înghesuit, dar nu a prins bilet pentru derby-ul cu Rapid.

„De ce nu vinde FCSB abonamente?” » Explicațiile lui Mihai Stoica

„E o întrebare bună, doar că nu are fundament. Noi vom începe să jucăm în Ghencea și vom continua pe Arena Națională, fiind posibil să jucăm și la Târgoviște sau Buzău. Noi nu putem să vindem abonamente, din moment ce nu vom avea un stadion pe care să știm sigur că desfășurăm meciurile de acasă din prima până în ultima etapă.

Nu avem cum să facem așa ceva! Nu poți vinde un abonament și să echivalezi loc în Ghencea cu loc pe Arena Națională.

Ce facem dacă vindem 10.000 de abonamente - că probabil am vinde mai mult de atât - și ajungem să jucăm la Târgoviște, unde stadionul are 8 mii și ceva de locuri?”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport, afirmând totodată că „deocamdată, la mine își pot rezerva bilete, plătind, doar apropiații. Asta este situația, fiecare se descurcă cum poate”.

Mihai Stoica a făcut o trimitere la faptul că FCSB nu va putea juca pe Arena Națională în primele luni din noul sezon, cel mai mare stadion al țării fiind rezervat peste vară pentru o serie de concerte.

Campioana României va încerca să închirieze stadionul Steaua, arena din Ghencea, pentru meciurile din acea perioadă, inclusiv partidele de acasă din preliminariile cupelor europene.

VIDEO. Victor Pițurcă îl avertizează pe Louis Munteanu: „La FCSB ai fi tras pe linie moartă!”

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.