Opinii

Vă sunăm noi marți

Adrian Jitea

Articol de Adrian Jitea  —  Sunday, 05 May 2024

CSM București a ratat pentru a șasea oară la rând Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM București a pierdut și returul cu Metz, scor 23-29. A părăsit Liga Campionilor în faza sferturilor de finală, pe ușa din dos. Fix ce nu dorea Cristina Neagu. Într-un time-out din repriza secundă, interul le cerea colegelor: „Chiar dacă nu ne calificăm, nu ăsta e scorul pe care îl dorim!”. A strigat în van.

La revenirea în țară, delegația clubului sponsorizat de Primăria Capitalei, din taxele bucureștenilor, nu va oferi declarații. Buzduganul a fost aruncat din timp. Nu care cumva vreun jurnalist rătăcit să ceară explicații pentru o nouă amăgire.

După nedorita ratare a calificării în Final 4-ul EHF Champions League, echipa feminină de handbal a CSM București revine mâine (duminică) în țară, așa cum știți deja. Reprezentanții echipei nu vor oferi însă declarații la sosirea în țară, clubul urmând să comunice oficial după ședința de analiză a Consiliului de Administrație al CSMB, care va avea loc marți, 7 mai
- mesajul transmis de CSM București

Ședință la CSM București! Pleacă Adi Vasile?

Presa ar fi fost doar un mesager. Aproape 400 de mesaje a strâns postarea de pe facebook prin care CSM București anunța încă un obiectiv ratat. Peste 300 conțin aceeași cerință: „Demisia, Adi Vasile”. E vocea fanilor, a cetățenilor-finanțatori. În mai 2023, primarul Nicușor Dan spunea că 2,8 milioane de euro merg anual doar către secția de handbal.

Adrian Vasile și Vlad Enăchescu, la plecarea către Metz. Cei doi au o relație de prietenie de mulți ani

Din octombrie 2019, frâiele echipei sunt în mâinile lui Adrian Vasile. CSM are buget de Final Four, dar nu a mai depășit „sferturile” din 2018. Cronologia vorbește de la sine.

Și marea problemă nu o reprezintă rezultatele. Asta dacă vi se pare posibil. Stilul încâlcit nu dă speranțe pentru viitor. Sâmbătă, la Metz, repriza secundă a părut desprinsă din alt sport. Bucureștencele încercau obsesiv să spargă defensiva în zonă centrală. Aducea cu un mol rulant din rugby. O nouă poveste frustrantă, cel mai probabil ultima din mandatul lui Adi Vasile.

Deznodământul ședinței programate marți nu poate fi altul decât „CSM București îi mulțumește lui Adi Vasile pentru colaborare”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.