Liga 1

Mesajul apărut în locul galeriei Rapidului la meciul cu CFR Cluj, în timp ce Șucu își ocupa locul la „oficială”

Articol de Ionuţ Iordache, Raed Krishan (foto), Adrian Duţă  —  duminică, 05 mai 2024

Galeria Rapidului a boicotat meciul cu CFR Cluj din Gruia, însă a transmis un mesaj de la distanță în peluza goală.

În timp ce Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, își ocupa locul la oficială și se fotografia cu suporterii care îi cereau o poză, două persoane agățau o pânză cu un mesaj special în zona rezervată galeriei Rapidului.

VIDEO. Mesajul transmis de suporterii Rapidului la meciul cu CFR Cluj

>

Suporterii giuleșteni le-au transmis jucătorilor „Nu ne meritați!”, fără să fie prezenți pe stadion.

Ultrașii de la Rapid au fost deranjați de gestul lui Paul Iacob de la meciul cu Universitatea Craiova, scor 1-2, când fundașul central a sărit la bătaie cu un suporter din tribună, care îl înjurase pe parcursul meciului.

FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Cum a fost surprins Dan Șucu, înainte de CFR Cluj - Rapid

+10 Foto
Dan Șucu, înainte de CFR Cluj - Rapid/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a apărut zâmbitor înainte de meciul cu CFR Cluj din Gruia.

Omul de afaceri a făcut deplasarea la Cluj pentru a urmări partida de pe stadion, chiar în ziua de Paști. L-a luat cu el pe Dan Matei Șucu, fiul lui cel mare, fundaș central la tineretul Rapidului. Acționarul Rapidului a fost zâmbitor și a făcut poze cu fanii CFR-ului care i-au cerut câte o fotografie, momente surprinse de fotoreporterul GSP Ionuț Iordache.

Șucu a făcut deplasarea la Cluj, spre deosebire de galeria Rapidului, care a decis să boicoteze duelul din Gruia. Șucu a venit fără bodyguarzii care l-au însoțit în Giulești după meciul pierdut cu Universitatea Craiova, din etapa trecută.

Giuleștenii nu au câștigat în primele 7 etape din play-off, au obținut o remiză și au pierdut 6 meciuri. Omul de afaceri care deține majoritatea acțiunilor la clubul din Giulești e ocupat în acest final de sezon. I-a solicitat lui Șumudică să nu se mai autopropună la Rapid și încearcă să îl convingă pe Mircea Lucescu să preia echipa din vară.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.