Liga 1

Primul meci, primul cartonaș » Criză de nervi a lui Dan Petrescu la CFR Cluj - Rapid

+29 Foto
Dan Petrescu/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Raed Krishan (foto), Adrian Duţă  —  duminică, 05 mai 2024

CFR Cluj - Rapid 3-2. Dan Petrescu a revenit pe banca ardelenilor și a avut o criză de nervi caracteristică încă de la primul meci.

Dan Petrescu a fost calm mare parte din meci, nu a protestat la nicio decizie de arbitraj, nici la cele dictate împotriva echipei lui. Antrenorul clujenilor a fost extrem de sociabil la pauză, când s-a salutat cu Ermal Krasniqi, fostul lui elev de la CFR, acum la Rapid.

Dan Petrescu, criză de nervi și cartonaș galben în CFR Cluj - Rapid

Pe final, când nervii erau întinși la maxim și emoțiile la cele mai înalte cote, Petrescu a răbufnit. CFR Cluj conducea cu 3-2, Rapid ratase penalty prin Rrahmani, dat SuperDan s-a enervat la o fază banală de joc.

Otele a fost împins de Braun în careul advers, însă arbitrul Marian Barbu a lăsat jocul să continue. Dan Petrescu a răbufnit pe bancă, a făcut gesturi disperate spre „central” și a fost cu greu readus în spațiu tehnic de Cristian Panin, oficial al clubului din Gruia.

Marian Barbu a observat criza de nervi a lui Dan Petrescu, venită în minutul 85, și i-a acordat cartonaș galben „Bursucului” la revenirea în Superliga după 11 luni.

FOTO. Imagini spectaculoase de la CFR Cluj - Rapid

+29 Foto
CFR Cluj - Rapid, 5.05.2024/ foto: Raed Krishan (GSP)

VIDEO. CFR Cluj - Rapid » Dan Petrescu, primire călduroasă la revenirea în Gruia

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.