Liga 1

Informații de ultim moment despre Florinel Coman

+58 Foto
Florinel Coman și Elias Charalambous / Foto: GSP.ro

Articol de Ionuţ Iordache, Adrian Duţă  —  marţi, 07 mai 2024

Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Elias Charalambous, antrenorul roș-albaștrilor, a oferit noi detalii despre starea lui Florinel Coman, accidentat la inghinali.

Florinel Coman nu a făcut deplasarea la Craiova, dar are șanse mari să joace cu CFR Cluj, sâmbătă de la ora 20:00.

VIDEO. Elias Charalambous: „Coman e bine, are șanse mari să joace cu CFR Cluj”

>

„Coman e foarte bine. Ar fi putut să facă deplasarea, dar sfatul doctorului a fost să stea la București pentru a fi 100% cu CFR Cluj”, a declarat Charalambous la conferința de la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Cipriotul a vorbit și despre eșecul din Bănie: „Practic, meciul a început de la 1-0 pentru Craiova. Apoi am dominat și am avut câteva ocazii. Când nu marchezi, există posibilitatea să iei. Craiova a marcat al doilea gol și a încheiat meciul. V-am zis că vom fi serioși, nu am ce să le reproșez jucătorilor după acest meci.

Acum ne gândim la meciul cu CFR Cluj, vrem să ne facem fanii fericiți la ultimul meci acasă. Nu ne place când pierdem. Chiar dacă am câștigat titlul, doare înfrângerea. Lumea spune că nu vom trata serios meciurile, dar i-ați văzut pe băieți, au fost serioși.

Poate nimeni nu se aștepta să jucăm așa bine ca azi, chiar dacă am pierdut. Atitudinea a fost corectă. Suntem un club mare, profesionist, vom trata meciurile cu seriozitate”.

VIDEO. Spectacol pe stadion la Universitatea Craiova - FCSB

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.