Liga 1

Mircea Lucescu se implică deja la Rapid » Anunț MAJOR în direct: „Dacă Șucu face tot ce trebuie, asta i s-a promis!”

Antrenorul Mircea Lucescu (78 de ani), care se află în discuții cu Dan Șucu, patronul Rapidului, s-ar implica deja în Giulești.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 10 mai 2024

Antrenorul Mircea Lucescu (78 de ani), care se află în discuții cu Dan Șucu, patronul Rapidului, s-ar implica deja în Giulești.

Rapid a suferit un nou eșec în play-off-ul Superligii. A fost învinsă de Sepsi, scor 2-3, în runda cu numărul #9 a Superligii.

După meci, jurnalistul Decebal Rădulescu a făcut niște dezvăluiri tari despre situația din Giulești. Spune că Mircea Lucescu se implică în încercarea giuleștenilor de a primi baza Pro Rapid.

Acesta susține că Dan Șucu și Mircea Lucescu s-au întâlnit cu Sorin Grindeanu, ministrul transporturilor, iar politicianul le-ar fi transmis acestora că este gata să-i dea ocazia lui Șucu să folosească baza Pro Rapid, după ce va investi în restaurarea ei. În acest moment, baza este în paragină.

Mircea Lucescu și Dan Șucu s-au întâlnit cu Sorin Grindeanu, ministrul transporturilor

„S-au întâlnit Mircea Lucescu, Copos, Dan Șucu și ministrul transporturilor, Grindeanu. În această discuție, Grindeanu a promis că va reda Pro Rapidul domnului Șucu, doar să investească acolo.

Mi se pare o chestiune foarte importantă și bună pentru rapidiști. Este un semn de implicare și al domnului Lucescu, probabil că vrea să învie povestea Rapidului. Întâlnirea a existat, cu siguranță. Dacă domnul Șucu face tot ce trebuie, asta i s-a promis: baza Pro Rapid”, a spus Decebal Rădulescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Clubul știe foarte bine ceea ce e de făcut, cu siguranță o să facă, sunt ferm convins. Avem dialog tot timpul. Rapid merită mult mai mult. Dacă vine Nea Mircea Lucescu, o să aducă un plus extraordinar. Încercăm să aducem principiile sănătoase pe care le-am acumulat în carieră, este nevoie de răbdare, nu poți să construiești peste noapte. Avem nevoie de energie, trebuie să reeducăm pe toată lumea, începând de la cei de la Centrul de copii și juniori, cu principiile pe care le-am învățat afară
- Bogdan Lobonț, antrenor Rapid

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor: „Mircea Lucescu nu se va retrage. Mă îndoiesc că va prelua Rapid. La retrogradare, Dinamo și Craiova sunt în pozițiile cele mai delicate"

>

Citește și alte știri din fotbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.