Tenis

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul

+11 Foto
Novak Djokovic, lovit cu o sticlă de aluminiu

Articol de Cezar Titor  —  vineri, 10 mai 2024

În urma incidentului de la Roma, Novak Djokovic (36 de ani) nu a participat la conferința de presă ce a succedat disputa de pe zgură, având nevoie de îngrijiri medicale care i-au fost acordate la vestiare.

După ce s-a calificat fără probleme în turul trei de la turneul din capitala Italiei, învingându-l în două seturi pe Corentin Moutet, scor 6-3, 6-1, Novak Djokovic (36 de ani) a fost lovit în cap cu un recipient din aluminiu în care un spectator avea apă.

VIDEO. Novak Djokovic, incident incredibil la Roma

>

În urma loviturii, Djokovic și-a pus ambele mâini în cap și s-a ghemuit la pământ. Ajutat de personalul de la securitate, care a format un scut uman în jurul său, s-a îndreptat spre vestiare pentru primele investigații medicale.

Conform organizatorilor turneului, „incidentul nu este tratat ca un act deliberat, ci ca un accident. Un copil a încercat să obțină un autograf, iar recipientul respectiv i-a căzut din ghiozdan, lovindu-l pe Djokovic în zona capului. Novak a efectuat deja testele medicale necesare și a revenit în camera de hotel. Starea lui de sănătate nu este una care să cauzeze îngrijorare”.

Pentru Djokovic, la Roma, urmează duelul din turul al treilea cu Alejandro Tabilo, numărul 32 mondial în clasamentul ATP. De asemenea, acesta urmează să concureze pentru al 25-lea titlu de Grand Slam la Roland Garros în această lună, dar și la Jocurile Olimpice din această vară.

Turneul de la Roma are loc între 7 și 19 mai, meciurile disputându-se pe zgură. Competiția are premii în valoare de peste 5,5 milioane de dolari, fiind de categorie 1000. Tot astăzi, la Roma, Irina Begu (33 de ani, 161 WTA) a beneficiat de retragerea Elenei Rybakina și apoi de abandonul lui Oceane Dodin (27 de ani, 73 WTA) la scorul de 5-2 și este în turul al treilea la Roma.

VIDEO. Momentul în care un recipient de aluminiu cade dintr-un ghiozdan și îl lovește pe Novak Djokovic în cap

>

Citește și alte articole din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.