Stiri extrasport

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

+24 Foto
Ani Risco și Daniel Chiriță

Articol de Andra Mocanu  —  Saturday, 11 May 2024

Ani Risco, mama lui Marian Huja (24 de ani, liderul apărării celor de la Petrolul), are o relație de mai bine de un an cu Daniel Chiriță (50), fostul fundaș al „lupilor” și al celor de la Rapid.

Originară din Ardeal, mama lui Huja s-a mutat în Portugalia, unde l-a născut pe fundașul central de la Petrolul. Când Marian a ajuns la echipa galben-albastră, în 2020, ea s-a mutat la Ploiești.

+24 Foto
Ani Risco, mama lui Marian Huja/ foto Instagram

Iar aici l-a cunoscut pe Daniel Chiriță, fost fundaș central cu un meci în naționala României. Cei doi sunt împreună și nu se ascund de ochii lumii, iar Marian nu are o problemă cu relația lor.

Ani e nelipsită de la meciurile Petrolului jucate acasă, unde își urmărește fiul de aproape. Se duce inclusiv în deplasări să-i susțină pe „lupii galbeni”.

Huja, cotat la 650.000 de euro, are 23 de meciuri în acest sezon în Liga 1 și două goluri marcate.

+24 Foto
Ani Risco, mama lui Marian Huja/ foto Instagram

Daniel Chiriță a șocat zilele trecute: „75-80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!”

De curând, Daniel Chiriță, care a jucat în Rusia la Zenit și în Ucraina la Șahtior și Stal, a făcut niște declarații incredibile despre războiul din Ucraina, în presa din Rusia.

„75-80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat! Toți prietenii și cunoscuții mei au o atitudine bună față de ruși și față de Putin, personal. Ei cred că Putin a făcut ce trebuie.

Iubesc România, dar ce a devenit țara mea acum?! Au vândut totul, la fel ca ucrainenii. Nu este nimic. Știu că echipele naționale și cluburile voastre au interdicție internațională. Pentru ce? Nu e corect. Ce au făcut sportivii? Nu se poate!

+24 Foto
Ani Risco, mama lui Marian Huja/ foto Instagram

Vreau să știe toată lumea! Așa să scrieți: să știe toată lumea că Chiriță iubește Rusia! Vă spun serios. Am chiar și un tricou cu poza lui Putin și îl port la sală. Și în birou am o statuetă a președintelui, chiar la vedere. Poate ar trebui să fie luată în considerare mutarea în competițiile asiatice”, a declarat Chiriță pentru sport-express.ru.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.