Liga 1

Pe picior de plecare de la FCSB, Florinel Coman recunoaște: „Când l-am văzut ce face, am zis «mamă, ce fotbalist, gata, țin cu Dinamo!»”

Florinel Coman, un selfie înainte de plecare. Foto: Cristi Preda / GSP

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 11 mai 2024

Florinel Coman, golgheterul lui FCSB, a dezvăluit cum a ajuns să țină în copilărie cu Dinamo, marea rivală a actualei sale echipe.

O afirmație care nu le va pica bine oficialilor FCSB și nici suporterilor. În pragul unui transfer la Al Duhail, în Qatar, Florinel Coman a avut un moment de sinceritate și a dezvăluit că în copilărie a ținut cu marea rivală a roș-albaștrilor, Dinamo.

Florinel Coman: „L-am văzut pe Claudiu Niculescu și am zis «mamă, ce fotbalist, gata, țin și eu cu Dinamo!»”

Claudiu Niculescu pe vremea când înscria goluri pentru Dinamo

Iar cel care i-a insuflat simpatia pentru „câini”, susține el, a fost supergolgheterul din acea vreme al „câinilor, Claudiu Niculescu. „Când eram foarte mic am ținut cu Dinamo, pentru că am fost legitimat la Luceafărul Brăila și ne-au dus la un meci, la Galați, în Liga 1, cu Dinamo.

M-am dus la stadion cu o oră și jumătate înainte, la încălzire l-am văzut pe Claudiu Niculescu, a luat un sac de mingi și le-a pus pe 16 metri și cred că 10-12 minute a bătut numai lovituri libere la încălzire.

Și nu doar că le bătea, le punea și unde trebuie, mă uitam, așa, și spuneam că nu se poate. Asta m-a făcut (n.r. - să țină cu Dinamo), l-am văzut cum execută și am zis «mamă, ce fotbalist, gata, țin și eu cu Dinamo»”, a povestit Florinel Coman, la orangesport.ro.

Raul Rusescu n-are nicio îndoială: „Transferul cred că se face acum, în aceste săptămâni”

Gigi Becali vrea să-l mai păstreze o vreme pe Coman, ca să joace pentru FCSB și-n preliminariile Champions League, însă Raul Rusescu crede că n-are nicio șansă. „Cred că Florinel Coman va pleca până la urmă. Cluburile se vor înțelege.

Este arhicunoscută clauza de 5 milioane, probabil că Al Duhail a încercat să mai scadă din preț, dar are acum la dispoziție două variante accesibile. Gigi n-a zis că vrea 7 milioane, a cerut clauza.

Când vii la București și negociezi clauza de 5 milioane a unui jucător, ești pregătit, de fapt, să plătești 5 milioane. Sunt convins că vor ajunge la un consens și transferul se va face.

Știm foarte bine că Gigi Becali negociază în stilul și în avantajul lui, e normal, e produsul lui, el vinde, nu a chemat Gigi clubul din Qatar să-l transfere pe Coman.

Transferul cred că se face acum, în aceste săptămâni. Nu cred că Florinel va rămâne și în preliminarii. Totuși, Coman ar avea un contract fabulos în Qatar. E normal să-și dorească să plece. Din punctul meu de vedere, cred că transferul se va concretiza”, a comentat Raul Rusescu la GSP.LIVE.

VIDEO. GSP Live » Raul Rusescu: „Florinel Coman pleacă de la FCSB înainte de preliminarii”

>

Ați mai putea citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.