Liga 2

Splendoare în iarbă la Slobozia » Jucătorii Unirii au sărbătorit cu iubitele și soțiile

+23 Foto
Iubita lui Denis Bujor/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Andrei Crăiţoiu, Ionuţ Iordache, Andrei Furnigă (video)   —  sâmbătă, 11 mai 2024

Unirea Slobozia a primit trofeul după ce a terminat pe primul loc în Liga 2, iar jucătorii echipei lui Adi Mihalcea au sărbătorit alături de iubite și soții la finalul meciului.

Denis Bujor (19 ani) și iubita lui s-au sărutat pe gazon și s-au pozat împreună cu medalia, imagini surprinse de fotoreporterul GSP prezent la Slobozia pentru sărbătoarea Unirii.

FOTO. Splendoare în iarbă la Slobozia! Jucătorii Unirii au sărbătorit cu iubitele și soțiile

+23 Foto
Denis Bujor și iubita lui/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Serges Ekollo, mijlocașul central camerunez al Unirii, a primit un cadou de la iubita lui româncă. Aceasta i-a sărit în brațe pe gazon și i-a oferit un sărut pasional, în fața camerelor de fotografiat.

+23 Foto
Denis Bujor și iubita lui/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Unirea Slobozia, în sărbătoare

Unirea Slobozia a remizat cu Șelimbăr, 0-0, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 2. Gazdele au terminat sezonul pe primul loc și au primit trofeul și medaliile. GSP a fost la Slobozia și a transmis toate detaliile de la festivitatea de premiere și de la meci.


Susținută de 2.500 de suporteri, echipa lui Adrian Mihalcea a sărbătorit a doua oară promovarea în Liga 1. Prima dată a făcut-o când și-a asigurat matematic locul în prima ligă, a doua oară azi, când a primit trofeul de campioană în Liga 2 și medaliile aferente.

Meciul a trecut în plan secund, pe teren a fost o partidă amicală. Unirea aștepta finalul pentru a începe sărbătoarea alături de fani, iar Șelimbăr nu a avut drept de promovare în acest sezon.

Unirea Slobozia și Gloria Buzău au promovat în Superliga. Mioveni și Csikszereda sunt la barajul pentru promovare/retrogradare, iar Șelimbăr și Corvinul nu au avut drept de promovare în Liga 1.

FOTO. Unirea Slobozia a câștigat Liga 2. Imagini de la festivitatea de premiere

+46 Foto
Unirea Slobozia a câștigat Liga 2. Imagini de la festivitatea de premiere/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

VIDEO. Adrian Mihalcea, după cucerirea ligii secunde: „Nu credeam la începutul campionatului că putem duce o astfel de bătălie”

Citește și alte știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.