Liga 1

Ahmed Bani, înainte de decisivul cu UTA: „De ce nu ar juca Rednic pe bune?”

Articol de Sergiu Alexandru, Andrei Petrescu, Valentin David (video)  —  sâmbătă, 11 mai 2024

Mijlocașul Ahmed (21 de ani) a prefațat duelul decisiv pentru supraviețuirea în Superligă, Dinamo – UTA.

  • Dinamo – UTA se joacă duminică, de la 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Orange Sport, Digi Sport și Prima Sport

La conferința de presă susținută astăzi, fotbalistul lui Zeljko Kopic a vorbit despre șansele de a salva echipa și despre importanța duelului cu UTA.

>

VIDEO. Ahmed Bani prefațează Dinamo – UTA

>

„Sperăm să câștigăm și să ne ajute și celelalte rezultate. Mai sunt șanse și sperăm să profităm de ele. Vrem să ne încărcăm cu energie pozitivă. Ne bucurăm că s-au dat toate biletele, sper să și putem câștiga. Fanii au fost mereu alături de noi și sper ca și la meciul de mâine să fie la fel.

E normal ca UTA să joace pe bune. De ce să se dea la o parte? UTA are un antrenor profesionist, nu contează că are trecut dinamovist”, a declarat Ahmed Bani.

Întrebat dacă acesta va fi ultimul meci cu UTA, Bani a declarat: „Eu mai am contract cu echipa. Despre alți colegi nu am nicio informație. Cum să știu cine pleacă? Eu mai am contract”.

Calcule: cum se salvează Dinamo

Dinamo trebuie să câștige pentru a mai spera la salvare. În cazul în care nu bate, Dinamo retrogradează direct, fără să mai conteze alte rezultate. Dacă Dinamo câștigă, atunci calculele se complică. „Câinii” s-ar salva direct dacă s-a îndeplini toate condițiile următoare:

  • Botoșani să piardă cu Oțelul, la Galați
  • Voluntari să piardă cu U Cluj
  • Poli Iași să piardă cu Petrolul
  • FCU Craiova să nu o bată pe Hermannstadt

Dinamo s-ar duce la baraj dacă ar câștiga cu UTA și s-ar îndeplini oricare 2 dintre condițiile de mai sus.

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.