Liga 1

Cum arată trofeul pe care-l va primi FCSB » Fanii stau la coadă pentru a se fotografia cu el, la Arena Națională

Articol de Andrei Crăiţoiu, Ionuţ Iordache, Sergiu Alexandru, Carmen Dumitru  —  sâmbătă, 11 mai 2024

FCSB primește azi trofeul de campioană, iar fanii iau cu asalt Arena Națională pentru a sărbători.

Echipa roș-albastră, care a dominat Superliga, e azi în sărbătoare. Iar suporterii au parte de o atmosferă spectaculoasă la stadion. Și de surprize. Trofeul pe care Darius Olaru îl va ridica azi a fost adus în fața stadionului.

FOTO. Cum arată trofeul de campioană pe care FCSB îl va primi

Suporterii FCSB au avut ocazia să vadă trofeul înainte de startul meciului. Acesta a fost adus în fața stadionului, iar suporterii au putut să-l privească de aproape. Iar câteva zeci de fani au stat la coadă pentru a face o fotografie alături de cupa care va merge în vitrina FCSB.

Nu doar trofeul este un punct de interes pentru suporteri, ci și autocarul creat special de FCSB pentru a celebra titlul. Fanii stau la coadă și pentru a se poza alături de autocar. Iar mulți dintre ei s-au îndreptat către magazinele de suveniruri pentru a cumpăra un tricou de campion, care se vinde cu 100 de lei.

Program de meci și stickere speciale pentru suporteri

Pe stadion, suporterii sunt întâmpinați de un program de meci special. Lui Elias Charalambous, cipriotul antrenor principal la FCSB, îi este dedicat un capitol special: „Elias Charalambous e primul antrenor străin care conduce clubul lui Gigi Becali spre gloria internă!”.

Suporterii se vor bucura și de stickere personalizate, pe care scrie „Campioni 2024” în culorile roș-albastre și cu sigla clubului înlocuind litera „o”.

VIDEO. Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, înainte de sărbătoarea bucureștenilor: „Asta e dovada clară că suntem Steaua!

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.