Liga 1

Ultrașii FCSB, mesaj categoric înainte de meciul în care se decernează titlul: „Asta e adevărata Steaua!”

Articol de Sergiu Alexandru, Valentin David (video), Carmen Dumitru  —  Saturday, 11 May 2024

Înainte de FCSB – CFR Cluj, meciul în care echipa roș-albastră va primi trofeul de campioană, Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor FCSB, a avut un discurs dur la adresa rivalei, CSA.

În fața Arenei Naționale, liderul Peluzei Nord a vorbit despre rivalitatea cu CSA Steaua. Și a avut un mesaj categoric, fiind de părere că disputa pentru palmaresul Stelei e tranșată de faptul că suporterii FCSB vor umple azi cel mai mare stadion din țară.

VIDEO. Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, înainte de meciul cu CFR Cluj: „Asta e dovada clară că suntem Steaua!

>

„Acum suntem bucuroși, acum nu mai suntem emoționați. Simt bucurie pentru suporteri, care au cumpărat peste 50.000 de bilete. Cred că în acest moment am demonstrat cine e Steaua.

Dacă cineva vrea să vadă adevărata Steaua să se uite în tribune și să vadă fața echipei care a continuat activitatea din 1947. Asta e Steaua! Restul nu ne mai interesează. Din punctul meu de vedere, acești oameni sunt iubitori ai echipei Steaua! Nu ai echipei CSA.

Am fost cu CSA acum câțiva ani. De când s-a desprins această echipă de Clubul Sportiv al Armatei se numește Steaua. Cine nu vrea să creadă că această echipă a continuat activitatea secției de fotbal să se uite și să vadă că adevărata Steaua e în Liga 1. Ce spun gloriile sau alții e neinteresant”, a declarat Gheorghe Mustață.

Acesta a vorbit și despre ce pregătesc fanii pentru meci: „Am muncit 3-4 zile la scenografie. Va fi o scenografie pe tot stadionul, sperăm ca toți fanii să facă ce facem noi, cei din Peluză”.

VIDEO. Fanii FCSB sunt gata de sărbătoare: „Așteptăm momentul ăsta de 9 ani” + Ironii în direcția lui Daniel Oprița, antrenorul Stelei

>

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.