Liga 1

Show total pe Arena Națională! Ce s-a întâmplat la pauza meciului FCSB - CFR Cluj

+36 Foto
Show pe Arena Națională la pauza meciului FCSB – CFR Cluj // FOTO: GSP

Articol de Andrei Crăiţoiu, Ionuţ Iordache, Raed Krishan (foto), Sergiu Alexandru, Andrei Furnigă (video), Carmen Dumitru  —  sâmbătă, 11 mai 2024

În pauza meciului FCSB – CFR Cluj, fanii de pe Arena Națională s-au bucurat de un adevărat spectacol.

După o primă repriză anostă, a fost show pe stadion, la pauză. Organizatorii le-au pregătit suporterilor un adevărat spectacol de lumini.

VIDEO. Show pe Arena Națională la pauza meciului FCSB – CFR Cluj

>

După finalul primei reprize, nocturna a fost stinsă, iar pentru câteva clipe suporterii au luminat arena cu lanternele de la telefoane. Au fost fost rugați să le stingă, iar apoi a început spectacolul.

Pe gazon au fost proiectat un joc de lumini. Mai întâi, sigla FCSB și mesajul „Campionii României”. Iar apoi numele tuturor jucătorilor.

Acum suntem bucuroși, acum nu mai suntem emoționați. Simt bucurie pentru suporteri, care au cumpărat peste 50.000 de bilete. Cred că în acest moment am demonstrat cine e Steaua.

Dacă cineva vrea să vadă adevărata Steaua să se uite în tribune și să vadă fața echipei care a continuat activitatea din 1947. Asta e Steaua! Restul nu ne mai interesează. Din punctul meu de vedere, acești oameni sunt iubitori ai echipei Steaua! Nu ai echipei CSA.

Am fost cu CSA acum câțiva ani. De când s-a desprins această echipă de Clubul Sportiv al Armatei se numește Steaua. Cine nu vrea să creadă că această echipă a continuat activitatea secției de fotbal să se uite și să vadă că adevărata Steaua e în Liga 1. Ce spun gloriile sau alții e neinteresant.

- Gheorghe Mustață

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.