Liga 1

Discursuri manifest în direct, înainte de FCSB - CFR Cluj: „MApN ar trebui să salute zecile de mii de fani care scandează «Steaua»”

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 11 mai 2024

Costi Mocanu și Emil Grădinescu, comentatorii Prima Sport, au avut discursuri manifest înainte de FCSB – CFR Cluj.

În timp ce cei 55.435 de oameni care au venit pe Arena Națională desfășurau scenografia, cei doi jurnaliști, care de-a lungul timpului au mai avut mesaje categorice, au comentat situația în care se află FCSB și procesul cu CSA pentru palmaresul Stelei.

Discursuri manifest înainte de FCSB – CFR Cluj

„Ministerul Apărării Naționale ar trebui să salute zecile de mii de fani care scandează «Steaua», un nume care aparține Statului pentru că managementul Statului nu face nimic pentru a nu lăsa să dispară unul dintre cele mai glorioase nume din sportul românesc.

E un subiect pentru Curtea de Conturi, care ar trebui să investigheze și să ne spună cât a pierdut din valoare marca evaluată de specialiștii plătiți de Stat la zeci de milioane de euro”, a spus Costi Mocanu.

Acesta a fost completat de colegul lui, Emil Grădinescu: „Pe lângă acest titlu, cel mai important câștig pentru FCSB este identitatea păstrată în inimile suporterilor.

FCSB are cea mai mare medie de spectatori la meciurile de pe teren propriu, iar primele 8 partide cu cea mai mare asistență pe stadion au avut în teren pe FCSB. Sunt cifre care arată un singur lucru, că pentru public există o singură Steaua. Iar publicul nu poate fi păcălit. Cineva spunea că Steaua e acolo unde este publicul. Iată publicul”, a spus acesta.

Acum suntem bucuroși, acum nu mai suntem emoționați. Simt bucurie pentru suporteri, care au cumpărat peste 50.000 de bilete. Cred că în acest moment am demonstrat cine e Steaua.

Dacă cineva vrea să vadă adevărata Steaua să se uite în tribune și să vadă fața echipei care a continuat activitatea din 1947. Asta e Steaua! Restul nu ne mai interesează. Din punctul meu de vedere, acești oameni sunt iubitori ai echipei Steaua! Nu ai echipei CSA.

Am fost cu CSA acum câțiva ani. De când s-a desprins această echipă de Clubul Sportiv al Armatei se numește Steaua. Cine nu vrea să creadă că această echipă a continuat activitatea secției de fotbal să se uite și să vadă că adevărata Steaua e în Liga 1. Ce spun gloriile sau alții e neinteresant.

- Gheorghe Mustață

VIDEO. Coregrafie spectaculoasă în FCSB - CFR Cluj

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.