Liga 1

FCSB, sărbătoare de titlu » Ilie Năstase, în haină militară, a participat la festivitatea de premiere!

+52 Foto
FCSB, sărbătoare de titlu pe Arena Națională

Articol de Andrei Crăiţoiu, Ionuţ Iordache, Raed Krishan (foto), Andrei Petrescu, Valentin David (video), Andrei Furnigă (video), Carmen Dumitru  —  Saturday, 11 May 2024

FCSB a fost învinsă de CFR Cluj în etapa 9 din play-off-ul Superligii, apoi a dat startul petrecerii, roș-albaștrii fiind deja desemnați campionii României. GSP.ro vă ține la curent cu toate noutățile de la stadion și de la sărbătoarea de titlu.

Imediat după fluierul final din FCSB - CFR Cluj, organizatorii au început să pregătească scena pe care jucătorii campioanei au ridicat trofeul la circa 40 de minute distanță. Zeci de mii de oameni au rămas în tribune pentru a sărbători această mare performanță alături de favoriții lor.

FCSB, sărbătoare de titlu. Angajații și fotbaliștii sunt premiați

În uralele suporterilor, au fost premiați membrii staff-ului și jucătorii FCSB. Toți au îmbrăcat tricouri speciale, personalizate, care să marcheze această performanță.

„Campion Național 23/24”, scrie pe fața tricourilor. Pe spate, numele echipei și numărul 27, aluzie la totalul titlurilor cucerite laolaltă de Steaua și FCSB.

Cu Mihai Stoica în postura de MC, angajații și cei din staff-ul tehnic au pășit pe rând pe gazon și au primit medaliile de campioni. În fața lui Pintilii, Mihai Stoica a făcut o plecăciune. În fața antrenorului principal, cipriotul Elias Charalambous, nu a repetat gestul.

Au urmat jucătorii, veteranul Valentin Crețu fiind primul chemat să ridice medalia.

La început, singurii suporteri care au putut intra pe gazon au fost liderii Peluzei Nord, în frunte cu Gheorghe Mustață. Ulterior, și alți susținători ai FCSB, de toate vârstele, au pătruns pe suprafața de joc.

Jucătorii lăsați la final au fost vedetele Florinel Coman, Ștefan Târnovanu, Darius Olaru. Ulterior, căpitanul FCSB, purtătorul numărului 27, a ridicat trofeul deasupra capului, așa cum au făcut-o apoi și Risto Radunovic și compania. S-a dat drumul la confetti, iar jucătorii au început să cânte și să scandeze „campionii, campionii”.

>

Fotbaliștii FCSB, cu liderul galeriei în mijlocul lor, au mers în fața Peluzei Nord pentru a sărbători împreună titlul. De altfel, liderul ultrașilor a fost parte importantă a sărbătorii. În drumul de la centrul terenului către peluză, Gheorghe Mustață avea o mână pe trofeu, ținut de cealaltă toartă de Florinel Coman.

Ilie Năstase, invitat pe scenă

Mihai Stoica l-a invitat și pe Ilie Năstase pe scenă. „Un om pe care cu toții îl idolatrizăm, chiar dacă nu l-am prins jucând. Marele, gigantul Ilie Năstase!”, l-a prezentat președintele FCSB. După ce fostul mare jucător de tenis a urcat pe scenă, oficialii LPF i-au înmânat trofeul lui Darius Olaru.

Citește tot despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.