Liga 1

Amenințări incredibile înaintea meciului decisiv pentru salvare: „Nu vom tolera încă o umilință! Plecați de pe teren fără picioare!”

FCU Craiova și Dinamo sunt într-o situație disperată

Articol de Aurelian Botezatu  —  duminică, 12 mai 2024

Ultrașii din Peluza Sud 1997, galeria lui FCU Craiova, au postat un banner la baza de pregătire și un comunicat pe pagina de Facebook, în care-i amenință pe jucătorii lui Adrian Mititelu înaintea meciului decisiv de duminică, împotriva lui Hermannstadt.

  • Meciul FCU Craiova - Hermannstadt e programat duminică seară, de la 21:30, și va fi liveTEXT la GSP.RO și în direct la Prima Sport 3, Orange Sport 2 și Digi Sport 3

FCU Craiova este într-o situație critică înaintea meciului de duminică, din ultima etapă, cu Hermannstadt. Codașa clasamentului în play-out, echipa lui Adrian Mititelu are neapărată nevoie de-o victorie, dar stă și la mâna rezultatelor din alte partide pentru a prinde măcar un loc la baraj.

Mesajul incredibil al Peluzei Sud 1997: „Duminică jucați fotbal fără ezitare / Altfel plecați de pe teren fără picioare"

Ca și cum presiunea n-ar fi și așa foarte mare, suporterii nu-i menajează deloc. Și au trecut la amenințări de-a dreptul teribile!

Bannerul afișat de ultrași la baza de pregătire a echipei lui Adrian Mititelu

În preziua partidei, ultrașii din Peluza Sud 1997 au afișat un banner al cărui mesaj nu lasă loc de interpretări: „Duminică jucați fotbal fără ezitare / Altfel plecați de pe teren fără picioare".

De asemenea, pe pagina lor de facebook, a apărut un comunicat în aceeași notă, intitulat „Jucați fotbal”.

Comunicatul ultrașilor: „Nu pentru mercenarii din teren, nu pentru conducerea ce dă semne vizibile de demență”

„Mâine, Știința ar putea disputa ultimul meci din Liga I. Indiferent de circumstanțe, vom fi prezenți în peluză. Nu pentru mercenarii din teren, nu pentru conducerea ce dă semne vizibile de demență, ci pentru spiritul alb-albastru.

Vizavi de purtătorii de echipament Adidas, ei sunt singurii direct răspunzători de situația în care se află la acest moment echipa. Nu îi putem numi nici măcar mercenari, pentru că mercenarii și-ar face ca la carte treaba pentru care sunt plătiți.

Cuvintele sunt de prisos, mâine vă veți decide singuri soarta. Nu vom tolera încă o umilință, iar toate acțiunile noastre se vor îndrepta spre voi! Singurii ce merită umiliți, dezbrăcați și batjocoriți sunteți voi, mizeriilor!

Ne vedem în Peluză!«Jucători de serie B, vă rupem picioarele!»", se arată în postarea celor din Peluza Sud 1997.

VIDEO. Euro GSP » Cu cât își plătea Adrian Mititelu, angajații: „Sună puțin, dar erau!”

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.