Liga 1

Andrei Nicolescu, atacat verbal la sosirea la stadion, înainte de Dinamo - UTA

Articol de Sergiu Alexandru, Remus Dinu, Valentin David (video), Carmen Dumitru, George Nistor  —  Sunday, 12 May 2024

Înainte de Dinamo - UTA, meciul care îi poate retrograda pe „câini”, fanii lui Dinamo s-au războit cu șefii.

Cu o oră și 30 de minute înainte de startul meciului, Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a sosit la „Arcul de Triumf”. Și a fost luat imediat în colimator de fani.

VIDEO. Fanii lui Dinamo îl atacă pe Andrei Nicolescu: „Patron de carton, du-te în Giulești! N-ai 5 bani în buzunar”

>

Acesta a fost luat la rost de câțiva suporteri aflați în fața arenei, care l-au atacat verbal și au avut un derapaj rasist: „Patron de carton, du-te în Giulești, n-ai 5 bani în buzunar. In loc să faci transferuri, stăteai in Mexic, Țiganule!” s-a scandat din rândul fanilor lui Dinamo.

Andrei Nicolescu a stat 20-30 se secunde în fața ușii, apoi, când și-a dat seama că admonestările se întețesc, a virat spre intrare. A intrat în interiorul arenei, vizibil deranjat.

Conducerea lui Dinamo se teme de reacția ultrașilor

Înaintea meciului de pe „Arcul de Triumf”, șefii echipei își iau măsuri de precauție.

Șefii lui Dinamo au decis să apeleze la o firmă de pază. Astfel, la meci vor veni în jur de 20 de bodyguarzi alături de echipă, care cel mai probabil vor însoți autocarul așa cum s-a mai întâmplat de-a lungul timpului în anumite deplasări, potrivit informațiilor GSP.ro. Conducerea a luat această măsură pentru că se teme că ultrașii vor reacționa dur în cazul în care echipa va retrograda și vrea să-i protejeze pe jucători și pe cei din staff.

Dinamo joacă „spânzurătoarea” la retrogradare

Cei de la proiectul independent „Tribuna Dinamo” au recidivat, iar au ieșit cu un program de meci controversat, cu referire la jocul spânzurătoarea.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.