Liga 1

Ironizat la sărbătoarea FCSB, Ioniță II a răspuns cu aceeași monedă: „Primul vostru titlu din palmares”

Alexandru Ioniță II

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 12 mai 2024

Alexandru Ioniță II (29 de ani) a „înțepat-o” pe FCSB după ce sâmbătă seara, în timpul sărbătorii de titlu a roș-albaștrilor, a fost ironizat de un suporter al noii campioane.

Rapidist declarat, Alexandru Ioniță II, legitimat acum în China, la Yunnan Yukun, a oferit o declarație memorabilă în mai 2017, pe vremea când îmbrăca tricoul Astrei Giurgiu: „Mie-mi vine să plâng. Mă scuzați, dar dacă mi-am dorit cel mai mult ceva în viață, a fost să nu ia Steaua titlul”.

Sâmbătă seara, în timpul meciului dintre FCSB și CFR Cluj, la capătul căruia roș-albaștrii au sărbătorit primul titlu după 9 ani, un susținător al lui Coman & compania l-a ironizat pe Ioniță.

Acesta a personalizat un tricou, printând pe el fața lui Ioniță plângând la interviul amintit, alături de mesajul „Alex Ioniță, ce ți-ai dorit tu cel [mai] mult în viață?”.

Ironizat la sărbătoarea FCSB, Alexandru Ioniță II a răspuns cu aceeași monedă

La nici 24 de ore distanță a venit replica lui Ioniță. Acesta a distribuit pe contul de Instagram o imagine care prezintă „echipele cu un singur titlu în palmares”. Lângă Astra Giurgiu, Oțelul Galați și Unirea Urziceni apare FCSB, o aluzie la faptul că instanțele i-au „lăsat” pe roș-albaștri, oficial, fără titlurile din perioada 2003-2017!

Replica lui Alex Ioniță II pentru suflarea roș-albastră

S-a întâmplat în octombrie 2023, când Curtea de Apel București a respins „cererea conexă [a FCSB] privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionist „Steaua București”, ca neîntemeiată”.

Practic, FCSB are, oficial, doar două trofee în palmares: Cupa României din 2020 și titlul cucerit în acest an! În 2017, anul în care „începe” oficial palmaresul FCSB, Gigi Becali a schimbat numele clubului din „Steaua București” în „FCSB”. În decembrie 2016, FCSB a pierdut litigiul cu CSA Steaua și, implicit, dreptul de a utiliza numele „Steaua București”.

VIDEO: FCSB a sărbatorit pe ritmuri de manele până la 7 dimineața

>

Mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.