Liga 1

Ioan Ovidiu Sabău, mesaj categoric pentru șefii lui U Cluj: „De la anul nu mai gândesc așa!”

Ioan Ovidiu Sabău

Articol de Marius Mărgărit, Răzvan Petrescu (video)  —  Monday, 13 May 2024

U Cluj a învins-o pe FC Voluntari, 1-0, în ultima etapă din sezonul regulat, iar în urma acestui rezultat ilfovenii au retrogradat.

La finalul meciului de la Voluntari, Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul clujenilor, a analizat partida și a comentat situația în care se află FC Voluntari.

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău, declarații la finalul meciului cu FC Voluntari: „Era important să terminăm sezonul cu o victorie”

„După tot ce s-a întâmplat în ultimele două săptămâni, eu și jucătorii aveam nevoie de victorie. Și să rămânem în cursa pentru meciul de baraj pentru Conference. Noi acum așteptăm rezultatul din finala Cupei. Dacă va câștiga Oțelul nu mai jucăm barajul de Conference, dacă nu, probabil vom juca.

Fiecare echipă și-a jucat meciul cum a știut mai bine. Sunt meciuri foarte greu de jucat. Să fii la retrogradare și să depinzi de celelalte rezultate... Nouă ne trebuia neapărat victoria, ne-am concentrat pe ceea ce aveam de făcut. Am făcut un joc destul de bun, mai ales în prima repriză. În partea secundă am căzut puțin, dar puteam face 2-0 sau 3-0”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

El a vorbit și despre prelungirea contractului: „Mai am un an de contract, ne-am înțeles. Au fost mai multe discuții, nu doar cu Șumudică. Până la urmă s-a mers pe varianta Sabău, pe continuitate. Și eu mi-am dorit să continui acest proiect, îmi doream să pot face eu pregătire, să încep sezonul.

Am vorbit cu șefii, erau liberi să renunțe la serviciile mele dacă nu sunt mulțumiți sau aveau o variantă bună. Anul ăsta nu voi mai gândi așa. Trebuie să aibă și ei răbdare, trebuie să construim o echipă. Trebuie să fim puternici, să fim o echipă și să nu răspund doar eu”.

La FC Voluntari sunt jucători care-mi plac mult. Sunt jucători cu experiență și care sunt serioși. Vorbesc de Nemec, Armaș. Rață sau Boboc. Asta ce îmi vine repede în minte.

– Ioan Ovidiu Sabău

VIDEO. Ce spune Ioan Ovidiu Sabău despre FC Voluntari

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.