Liga 1

Gestul lui Tavi Popescu l-a făcut pe Șumudică să spargă televizorul: „Am aruncat cu telecomanda! Ai 30 de kilograme cu butelia în brațe și vorbești?!”

Articol de David Marinescu  —  luni, 13 mai 2024

Marius Șumudică a fost deranjat de modul în care jucătorii de la FCSB au ironizat-o pe Rapid, după ce au câștigat titlul. Antrenorul spune că a spart televizorul de supărare.

La fel ca după meciul care le-a adus matematic titlul, fotbaliștii roș-albaștri și-au amintit de rivalii de la Rapid. I-au ironizat la petrecere, spre nemulțumirea lui Marius Șumudică. Antrenorul a avut un „favorit”, pe Tavi Popescu (20 de ani).

Marius Șumudică se ia de Tavi Popescu

„Pe mine m-a deranjat rău de tot… A fost anul celor de la FCSB, au sărbătorit. A fost frumos, a venit multă lume și au făcut o atmosferă deosebită. Au jucat cei mai bine, îi felicit... Dar m-a deranjat asta cu «căpriorii». Vreau să vină Mircea Lucescu sau un alt antrenor care să arate cine sunt «căpriorii»!

M-a deranjat când auzeam «Căpriorii! Hai, căpriorii! Unde sunteți? Hai!». Eu nu am nicio problemă, te bucuri… Sunt bune și glumele, dar asta cu «Căpriorii, venim»... Băi Tavi, bă… Dacă bate vântul mai tare, te aruncă în peluză. Ai 30 de kilograme cu tot cu butelie în brațe...

Ce naiba vorbim? Te apuci tu cu «căpriorii»? Dacă vorbea MM… Tu ești jucător. Tu trebuie să demonstrezi. Câte goluri are Tavi Popescu? Demonstrează, mă, mai întâi și după aia vorbești de căpriori, de vânători, de mistreți!

Sunt niște lucruri care nu-și aveau rostul. Poate era de la șampania aia, o fi fost cu alcool. Începi să vorbești tu… Nu doar Tavi, da. Dar el era mai vocal. Ca jucător, trebuie să-ți vezi de treaba ta”, a spus Marius Șumudică la Fanatik.

Șumudică a încheiat: „Să vă arăt o poză cu televizorul. E ciupit puțin în colț. Am aruncat cu telecomanda”.

VIDEO. Jucătorii de la FCSB, ironii la adresa rivalei Rapid

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.