Nationala

Încă un tricolor de bază s-a accidentat înainte de EURO 2024 » Emoții pentru Edi Iordănescu

Deian Sorescu (al doilea de la dreapta la stânga)

Articol de Romeo Ene  —  luni, 13 mai 2024

O nouă accidentare îi dă bătăi de cap selecționerului Edi Iordănescu (45 de ani). Unul dintre cei mai constanți tricolori în evoluții, Deian Sorescu (26 de ani), s-a accidentat și riscă să rateze EURO 2024.

Deian Sorescu (26 de ani) nu a jucat în meciul pe care Gaziantep l-a câștigat într-un mod entuziasmant pe terenul celor de la Adana Demirspor, scor 6-1. A fost partida în care jucătorii români au făcut spectacol.

Denis Drăguș a înscris o „dublă”, iar Alexandru Maxim a oferit trei assist-uri. El s-a accidentat și riscă să rateze EURO 2024, potrivit ProSport.

Deian Sorescu s-a accidentat » Vești proaste pentru Edi Iordănescu

După ce Olimpiu Moruțan s-a accidentat grav și nu va mai juca în acest an, iar George Pușcaș și Marius Marin au resimțit dureri după ultimele partide, a venit rândul lui Deian Sorescu, jucătorul lui Gaziantep, să se accidenteze.

El a fost scos din lot pentru partida cu Adana Demirspor după ce a acuzat puternice dureri musculare, notează sursa citată. Încă nu a venit verdictul medicilor, dar jucătorul s-a accidentat la ultimul antrenament înainte de meciul cu Adana Demirspor. El va efectua un RMN, în urma căruia va primi răspunsul.

Telgraf în martie: „Deian Sorescu a renăscut la Gaziantep"

„Datorită prestațiilor din ultimele săptămâni, Sorescu a fost convocat la echipa națională a României. Deian, care a început să joace în primul «11» după ce Selçuk İnan a fost numit antrenor, a reușit să marcheze goluri în partidele cu Beșiktaș și Rize. În timp ce extrema a ajuns la trei reușite în campionat, performanța lui crește de la o zi la alta. Fotbalistul, al cărui moral e ridicat, vrea să-și confirme ascensiunea în meciurile rămase din campionat.

Sorescu a renăscut, e fericit la Gaziantep, vrea să fie transferat definitiv și să rămână un titular incontestabil. Și echipa tehnică e foarte satisfăcută de prestațiile lui Deian. Sorescu vrea mai întâi să aibă succes la națională, apoi să câștige jocul cu Alanya", scria Telgraf, în luna martie, despre Sorescu.

Sorescu a evoluat ultima dată pe 5 mai, în remiza obținută de echipa sa în fața celor de la Hatayspor, scor 1-1.

VIDEO. FC Voluntari - U Cluj 0-1. Ioan Ovidiu Sabău, declarații la finalul meciului din Ilfov: „Era important să terminăm sezonul cu o victorie”

>

Citește și alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.