Liga 1

FCSB, gata să bifeze primul transfer după titlu » Gigi Becali: „Am acord verbal. Hagi mi-a dat voie”

Gigi Becali, prezent la FCSB - CFR Cluj // FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 13 mai 2024

FCSB e la un pas să bifeze primul transfer după ce a devenit campioană și-l poate aduce gratis pe fundașul stânga David Kiki (30 de ani). Într-un dialog cu GSP.ro, Gigi Becali a dat detalii despre stadiul negocierilor.

Fotbalistul din Benin e în ultimele zile de contract cu Farul și nu va mai continua la echipa lui Gică Hagi.

El e la un pas de FCSB, după ce a fost urmărit și de Ludogoreț, și ar urma să semneze pe un salariu de 15.000 de euro pe lună, potrivit playsport.

Gigi Becali, detalii despre transferul lui David Kiki la FCSB: „Avem acord verbal”

„Pe David Kiki, dacă e liber peste o săptămână, îl semnăm. Altfel nu semnez jucători cât timp au contract cu Hagi. E ca și al nostru. El a spus că are și alte oferte, dar vrea la noi. El de 6 luni poate semna, dar am spus că nu semnez.

E un acord verbal, dar vreau jucătorul doar dacă nu e la Hagi. Ei vin peste o săptămână și semnăm contractul. Am auzit că Hagi i-a mărit salariul, dar a zis că nu rămâne. Nu știu…

Eu semnez cu jucătorii de la Hagi doar când e terminat contractul. Altfel nu semnez, chiar dacă e în ultimele 6 luni sau două luni. El (n.r- Hagi) mi-a dat voie. Dar eu nu vreau să se interpreteze nimic. Le-am zis impresarilor de acum 6 luni să vină la mine când jucătorul e liber. Nu semnez altfel! Semnez doar când e liber, adică peste o săptămână. Nu fac nimic până atunci. Să negocieze cu cine vor, dar la mine să vină peste o săptămână!

O să vină dacă nu pleacă în altă parte. La mine, doar peste o săptămână”, a declarat Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Kiki, în tricoul Farului / FOTO: Imago

Kiki e la Farul din vara lui 2022, fiind unul dintre oamenii de bază ai „Regelui”. Are 34 de meciuri în acest sezon (un gol, două pase de gol) și 73 în total.

1,1 milioane de euroe cota lui David Kiki, potrivit transfermarkt

Pe postul de fundaș stânga, FCSB îi are pe Risto Radunovic (33 de ani), care intră în ultimele 6 luni de contract, și pe Ionuț Panțîru, care a avut mari probleme cu accidentările în ultimii ani.

VIDEO. FCSB a sărbătorit pe ritmuri de manele până la 7 dimineața

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.