Nationala

La un pas de un nou record pe Arena Națională » S-a cumpărat biletul 52.000 la meciul de retragere al Generației de Aur

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday, 13 May 2024

Sâmbăta viitoare, pe 25 mai, Arena Națională va găzdui un meci-eveniment: partida de adio a Generației de Aur, cu Hagi, Popescu, Petrescu sau Ilie Dumitrescu pentru ultima dată împreună pe teren # Până în acest moment s-au vândut 52.000 de bilete, organizatorii așteptându-se la un nou record istoric al Arenei Naționale. Mai sunt disponibile doar câteva bilete la peluze, prețul fiind de 40 de lei.

Arena Națională e gata să găzduiască un nou meci de gală! De această dată, un demonstrativ de calibru cu Gică Hagi, Gică Popescu, Ilie Dumitrescu pe teren.

În fața „tricolorilor” care au scos în stradă milioane de români se vor afla staruri ale fotbalului mondial. Antrenor va fi legendarul Jose Mourinho!

Ei bine, se pare că ne vom vedea la București foarte curând. Am fost invitat să fiu antrenorul uneia dintre echipe, într-o seară în care toată lumea va mulțumi unei naționale care a scris istorie. Am acceptat și abia aștept să mă întâlnesc cu unii dintre cei mai buni jucători din istorie

- Jose Mourinho, antrenor

Din selecționata vedetelor internaționale vor face parte Rivaldo, Christian Karembeu, Hristo Stoichkov, Dida, Nuno Gomes și Eric Abidal.

Imnul României va fi intonat de Monica Anghel, iar partida va fi arbitrată de Ion Crăciunescu.

>

FCSB a stabilit un nou record cu CFR!

Meciul în care noua campioană a României a primit trofeul și medaliile a stabilit un nou record pe Arena Națională.

Au fost 54.673 de oameni în tribunele stadionului, un nou record de asistență pe cel mai mare stadion al țării.

În Superligă, o singură dată au mai asistat peste 50.000 de oameni la un meci disputat pe Arena Națională. Se întâmpla pe 28 mai 2013, la un FCSB - FC Brașov 4-0, meci cu 50.244 de oameni în tribune. FCSB sărbătorea și atunci titlul, după 7 ani de pauză, cu Laurențiu Reghecampf antrenor.

Până la meciul cu CFR, recordul de asistență pe Arena Națională era de 54.364 de oameni, la meciul dintre România și Finlanda din preliminariile EURO 2016. A doua cea mai mare asistență fusese stabilită la România - Olanda 1-4 pe 16 octombrie 2012, 53.329 de oameni.

50.655 spectatoria fost cea mai mare audiență europeană a FCSB-ului pe Arena Națională: 1-1 cu Legia Varșovia pe 21 august 2013, în preliminariile Champions League

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.