Campionate

Reacții dure după delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League: „Sunt cei mai slabi arbitri! Mă duc într-o peșteră, la revedere!”

Reacțiile dure ale presei spaniole după numirea lui Istvan Kovacs la finala Europa League. Foto: Imago Images

Articol de Tudor Belivacă  —  luni, 13 mai 2024

Istavn Kovacs (39 de ani) a fost desemnat pentru a arbitra finala Europa League. Presa spaniolă a reacționat dur.

Spaniolii l-au taxat pe „centralul” român, după ce acesta a avut o prestație controversată la meciul din sferturile de finală Champions League, Barcelona - PSG, scor 1-4.

Reacțiile dure ale presei spaniole după numirea lui Istvan Kovacs la finala Europa League

Specialistul celor de la Marca, Pavel Fernandez, a postat un mesaj pe rețeaua de socializare X, în care a criticat numirea lui Istvan Kovacs pentru finala Europa League, dar și numirea lui Slavko Vincic în finala Champions League.

„Azi la «Clubul Comediei»: slovenul Slvako Vincic, în finala Champions League, românul Istvan Kovacs în finala Europa League. Ei sunt, de departe, cei mai slabi arbitri din elita UEFA. Mă duc într-o peșteră, la revedere!”, a transmis expertul spaniol pe pagina sa de socializare.

Titlul din Mundo Deportivo după ce Istvan Kovacs a fost delegat la finala Europa League

Cotidianul spaniol Mundo Deportivo a lansat știrea cu un titlu ironic: „Arbitrul care l-a eliminat controversat pe Araujo a primit «un premiu»”.

Istvan Kovacs a fost la centru la sfertul de finală Barcelona - PSG, scor 1-4, când l-a eliminat controversat pe Ronald Araujo. De asemenea, o altă decizie controversată a fost penalty-ul acordat echipei pariziene în ultimele minute după un fault a lui Joao Cancelo.

Arbitrul român nu este la prima finală pe care o va arbitra. Acesta a fost la centru la finala Conference League din 2022, câștigată de Roma cu scorul de 1-0 împotriva olandezilor de la Feyenoord.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.