Liga 1

Ce primă au „câinii” la barajul de menținere în Superligă

Dinamoviștii, bucurie după golul lui Abdallah cu UTA Arad

Articol de Cezar Titor  —  luni, 13 mai 2024

În „finala” disputată pe „Arcul de Triumf”, Dinamo a reușit să se impună contra celor de la UTA Arad, 2-0. Golurile au fost reușite de Hakim Abdallah și Răzvan Patriche, căpitanul „câinilor”.

Victoria echipei lui Zeljko Kopic, coroborată cu rezultatele favorabile dinamoviștilor de la Galați, Voluntari și Craiova, a rezultat în salvarea de la retrogradarea directă. Acum, urmează barajul cu Csikzereda, șefii bucureștenilor promițându-le jucătorilor o primă consistentă.

Primă imensă pentru „câini”

150.000 euro ar urma să împartă dinamoviștii între ei, în cazul în care Dinamo va tranșa dubla manșă cu ciucanii, notează Digi Sport. Partidele vor avea loc pe 20, respectiv 27 mai, de la ora 20:00. Prima partidă se va disputa pe terenul lui Dinamo, rămâne de văzut dacă pe „Arc” sau pe Arena Națională.

Pentru noi, orice adversar era dificil, se știe că echipele din prima ligă sunt în avantaj. Dinamo nu-i echipa de pe vremuri, dar bineînțeles că o respectăm, e favorită. În orice caz, încercăm și noi să ne jucăm șansa.Nu e vorba doar despre Dinamo, mai erau și alte variante de adversare din prima ligă. Da, e o șansă în plus acordată echpelor din Liga 2, foarte bine, dar se știe că prima șansă o s-o aibă întotdeauna cele din Liga 1.

Dar noi nu ne predăm, să nu ne înțelegeți greșit! Doar că ne știm locul... Mergem să ne jucăm șansa, studiem echipa lor, studiem și echipa noastră. Fără supărare, că jucăm returul acasă sau nu... Cam tot aia e, așa au vrut sorții. Noi am fost ușurați. Nu pentru că jucăm primul meci în deplasare, ci pentru că meciul nu s-a interpus cu Rusaliile, care sunt la sfârșitul săptămânii la noi
- Zoltan Szondi, președinte Csikszereda

Pentru alb-roșii, va fi al treilea baraj consecutiv. Acum două sezoane, au retrogradat după „dubla” cu U Cluj, anul trecut au promovat cu FC Argeș, iar acum urmează o nouă dublă „de foc” pentru aceștia.

VIDEO. Andrei Nicolescu, declarații după victoria cu UTA

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.