Liga 1

Scandal în direct la miezul nopții! Ieșire arogantă la adresa lui Ilie Dumitrescu: „Cu mine vorbești cu «domnul Rotaru», Iliuță!”

Ilie Dumitrescu și Mihai Rotaru

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 13 mai 2024

Mihai Rotaru, finanțatorul de la Universitatea Craiova, a avut o ieșire incredibilă la adresa lui Ilie Dumitrescu.

Rotaru a fost deranjat de faptul că Ilie Dumitrescu i-ar fi recomandat o clinică pentru Jovan Markovic, din cauza surplusului de greutate al atacantului Craiovei. Recomandarea ar fi venit prin intermediul unei cunoștințe comune a lui Rotaru și Ilie.

Între Dumitrescu și finanțatorul lui CSU Craiova a avut loc un schimb de replici, în direct la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport 1. Rotaru s-a enervat când Ilie Dumitrescu l-a numit „Mike” și a avut o ieșire necontrolată la adresa legendarului fotbalist al naționalei și al Stelei.

Mihai Rotaru, ieșire la adresa lui Ilie Dumitrescu

„Eu nu am numărul lui Ilie Dumitrescu, nu mi-a recomandat mie nicio clinică niciodată”, a început Rotaru dialogul. Ilie Dumitrescu a continuat: „I-am transmis unui apropiat de-ai tăi, Mike. Am înțeles că așa îți spun apropiații, Mike”.

Rotaru a răbufnit apoi: „Cu mine vorbești cu «domnul Rotaru», nu cu «Mike». Iliuță, nu ai vorbit niciodată cu mine. Ai declarat de 10 ori că mi-ai dat mie numărul”.

„Exista o persoană din anturajul tău căreia i-am zis-o, nu am declarat public nimic, niciodată”, a răspuns Ilie Dumitrescu.

„Nu vrei totuși să nu mai vorbim la persoana a doua, nu ne cunoaștem. Nu mai faceți declarații, domnule Iliuță. Recomandați-mi, vă rog, clinica”, a mai transmis Rotaru. Iar Ilie a încheiat dialogul: „Eu am vorbit cu un apropiat de-ai dumneavoastră. O să iau numărul și o să vă dau clinica”.

Nu e primul dialog aprins dintre cei doi, Rotaru și Ilie Dumitrescu s-au mai contrat și în trecut pe tema greutății lui Jovan Markovic.

VIDEO. Victor Pițurcă: „Baiaram se accidentează încontinuu! De ce? Să-și pună Mihai Rotaru întrebarea! Baiaram nu se ocupă doar de fotbal, d-aia! Trebuie ținut numai la stadion”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.