Campionate

Radu Drăgușin i-a scos din sărite pe fanii lui Tottenham: „Reziliați-i contractul!”

+26 Foto
Fundașul central Radu Drăgușin (22 de ani) i-a enervat la maxim pe fanii celor de la Tottenham, înfrângerea de pe teren propriu cu Manchester City, scor 0-2, într-o partidă restantă din runda #34 din Premier League.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  miercuri, 15 mai 2024

Fundașul central Radu Drăgușin (22 de ani) i-a enervat la maxim pe fanii celor de la Tottenham, în înfrângerea de pe teren propriu cu Manchester City, scor 0-2, într-o partidă restantă din runda #34 din Premier League.

Cei de la Manchester City aveau mare nevoie de o victorie pentru a urca pe primul loc înaintea ultimei etape din Premier League. Chiar dacă Tottenham încă avea șanse la locul 4, care duce în Liga Campionilor, mulți fani ai londonezilor preferau ca favoriții lor să piardă acest meci pentru a-i încurca pe rivalii de la Arsenal în lupta pentru titlu.

În minutul 45, când scorul încă era 0-0, Radu Drăgușin a avut o intervenție foarte bună la șutul trimis de Bernardo Silva. Lusitanul a tras puternic din careu, iar mingea s-ar fi dus în vinclul porții apărate de Vicario, dar românul a respins perfect cu capul.

În cazul unui gol, reușita ar fi fost anulată, pentru un ofsaid la Phil Foden, cel care a centrat în careu. Chiar și așa, fanii lui Tottenham s-au enervat în momentul în care au văzut că Drăgușin a respins mingea care ar fi putut reprezenta primul gol al lui City în acest meci.

Aceștia au lansat o serie de comentarii dure pe rețelele de socializare, reproșându-i românului intervenția care a ținut tabela imaculată.

Radu Drăgușin i-a enervat pe fanii lui Tottenham

„Radu Drăgușin și o intervenție care a fost sărbătorită ca un gol de fanii lui Arsenal”
„Drăgușin, nu te mai bucura”
„Vicario și Drăgușin sunt singurii jucători ai lui Spurs care nu vor să piardă meciul”
„Reziliați-i contractul lui Drăgușin”
„Bună intervenție, Drăgușin! Data viitoare folosește-ți mâna, mai ales când ești în careu”
„Drăgușin se luptă pentru un transfer la Arsenal”
„Drăgușin, nu e momentul, frate!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

GALERIE FOTO. Radu Drăgușin, titular în Tottenham - Manchester City

City s-a impus prin golurile semnate de Erling Haaland și a urcat pe primul loc, cu 88 de puncte, la două deasupra lui Arsenal. Elevii lui Guardiola sunt la mâna lor în ultima etapă.

Premier GSP » Amănuntul neștiut despre misiunea lui Radu Drăgușin: „Asta contează în alegerile antrenorului”

Citește și alte știri din fotbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.