Campionate

Imagini incredibile în Tottenham - Manchester City » Ce s-a întâmplat după golul de 0-1: „Nu am văzut niciodată așa ceva!”

Tottenham - Manchester City/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 15 mai 2024

Manchester City a câștigat cu Tottenham, scor 2-0, și e aproape campioană în Premier League. Suporterii lui Spurs au „explodat” după primul gol marcat de Erling Haaland.

Arsenal spera ca Tottenham să o încurce pe City pentru a sta doar la mâna ei în ultima etapă, însă „cetățenii” au câștigat datorită intervențiilor salvatoare ale lui Ortega. Fanii lui Spurs au uitat de meci și au început să cânte după primul gol marcat de Haaland, care le scădea serios șansele celor de la Arsenal la titlu.

Reacția suporterilor de pe stadionul lui Tottenham i-a șocat pe jurnaliștii englezi, care au notat: „N-am mai văzut niciodată așa ceva”.

FOTO. Imagini incredibile în Tottenham - Manchester City! Ce s-a întâmplat după golul de 0-1

Haaland a deschis scorul din fața porții, moment în care fanii lui Spurs au început să scandeze: „Vezi asta, Arsenal?”. Rivalitatea dintre Arsenal și Tottenham e de notorietate în Anglia.

„Niciodată nu am mai asistat la scene ca aceasta. Manchester City a preluat conducerea și întregul stadion a sărbătorit. Au început să cânte împotriva lui Arsenal, iar acoperișul a «sărit în aer»”, au scris cei de la Sport Bible.

Radu Drăgușin i-a enervat pe suporterii lui Tottenham

Radu Drăgușin a avut o intervenție salvatoare în timpul meciului cu City, moment în care fanii lui Spurs au răbufnit pe rețelele de socializare.

  • „Radu Drăgușin și o intervenție care a fost sărbătorită ca un gol de fanii lui Arsenal”
  • „Drăgușin, nu te mai bucura”
  • „Vicario și Drăgușin sunt singurii jucători ai lui Spurs care nu vor să piardă meciul”
  • „Reziliați-i contractul lui Drăgușin”
  • „Bună intervenție, Drăgușin! Data viitoare folosește-ți mâna, mai ales când ești în careu”
  • „Drăgușin se luptă pentru un transfer la Arsenal”
  • „Drăgușin, nu e momentul, frate!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.