Campionate

Cine e noul favorit la Balonul de Aur » Surpriză mare pe locul 5

Balonul de Aur/ FOTO: Imago

Articol de Adrian Duţă  —  Wednesday, 15 May 2024

După semifinalele Champions League, cotele pentru următorul câștigător al Balonului de Aur au apărut.

Noul favorit al bookmakerilor e Vinicius (23 de ani), extrema stânga de la Real Madrid. El e văzut cu șanse de 35% la câștigarea Balonului de Aur, potrivit Bet365, o companie engleză care se ocupă de pariuri și statistici.

Vinicius, favorit la Balonul de Aur

Prestația lui Vinicius din finalul sezonului l-a transformat pe brazilian în pricipalul candidat la Balonul de Aur. El a fost unul dintre oameni decisivi la calificarea lui Real Madrid în finala Champions League. A reușit o „dublă” în prima manșă din penultimul act cu Bayern Munchen, iar la retur i-a terorizat pe fundașii adverși, deși nu a marcat.

Vinicius a câștigat La Liga cu Real Madrid și va juca în finala UCL, cu Borussia Dortmund, pe 1 iunie. Brazilianul are șansa să câștige și Copa America la vară, cu echipa națională a țării lui.

Vinicius l-a înlocuit pe Jude Bellingham pe primul loc. Englezul era văzut drept pricipalul favorit la Balonul de Aur, acum i s-a acordat un procentaj de 17% și e pe locul doi în clasamentul favoriților, după Vinicius, coechipierul de la Real Madrid.

Cine e surpriza de pe locul 5 în clasamentul favoriților la Balonul de Aur

Pe locul 3 în clasament se află Kylian Mbappe, cu 10% șanse. La fel ca Harry Kane, care are tot 10%, deși nu a câștigat vreun trofeu cu Bayern în acest sezon. Englezul e golgeterul din Bundesliga, cu 36 de goluri, și are șansa să ia EURO 2024 cu naționala Angliei.

Surpriza de pe locul 5 e Toni Kroos, mijlocașul lui Real Madrid care a impresionat în fazele finale din Champions League. El e în premieră pe lista favoriților la Balonul de Aur în acest sezon.

VIDEO. Carlo Ancelotti și jucătorii lui Real Madrid dansează în timpul paradei pentru titlu

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.